iOS 10'dan iOS 9'a nasıl geri dönerim? iOS 10 Sürümünden iOS 9 sürümüne geri dönüş işlemi

0

iOS 10'dan iOS 9'a nasıl geri dönerim?

iOS 10 Sürümünden iOS 9 sürümüne geri dönüş işlemi

iPhone iOS 10 Beta işletim sisteminden iOS 9.3.4 işletim sistemine nasıl geri dönerim?

Apple iOS 10 Beta işletim sistemini telefonuma yükledim.Ancak telefonumda kasmalar ve stabilte sorunları var.Eski sürüme(iOS 9.3.4) geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Apple iOS 10 sürümünü belirli bir süre önce iPhone telefonlarına güncelleme olarak verdi.Apple nin iPhone ve iPad için verdiği iOS 10 güncellemeleri henüz beta aşamasında, yani kararlı sürümde değiller.İşletim sistemi beta sürecinde olduğundan iOS 10 sürümünü yükleyen kullanıcılar sürümde bazı hatalar,eksikliklerle karşılaşabilirler.Cihazlarında donma, kasma problemleri yaşayabilirler.Bu tamamen sürümün beta aşamasında olmasından kaynaklı bir durumdur ve büyük olasılıkla kararlı sürüm yani beta olmayan sürüm çıktığında bu hatalar düzeltilecektir.

     

    iOS 10 Sürümünden iOS 9 sürümüne geri dönüş işlemi

    iPhone iOS 10 Beta işletim sisteminden iOS 9.3.4 işletim sistemine nasıl geri dönerim?

    Apple iPhone veya iPad cihazınızda iOS 10 işletim sisteminden iOS 9 işletim sistemine geri dönmek için aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz.

    1. ilk olarak telefon veya tabletinize uygun iOS 9.3.4 sürümünü bilgisayarınıza indirin.Sürümleri bu adresten bulabilirsiniz.
    2. Bilgisayarınızda iTunes programının yüklü olduğundan emin olun.Yüklü değilse Apple resmi sitesinden son sürümünü bulabilirsiniz.
    3. Telefon veya Tabletinizdeki profil ayarlarınızı silin.Bunu yapmak için Ayarlar-->Genel-->Profil ile ilerleyerek yüklü olan profilin üzerine tıklayın ve ardından Profili Sil butonuna tıklayın.Cihaz şifre isteyecektir, şifresini girerek profilinizi silin.
    4. Şuanda Cihazınız iOS 9.3.4 sürümünü yüklemeye hazır.Bilgisayarınızdan iTunes programını çalıştırın.Ardından cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın.iTunes cihazı tanıyacaktır.
    5. iTunes sol taraftaki Özet kısmına tıklayın.Mac kullanıyorsanız Alt tuşu Windows kullanıyorsanız Shift tuşuna basılı tutarak Geri Yükle butonuna tıklayın.Ardından bilgisayarınıza indirdiğiniz iOS 9.3.4 sürüm dosyasını seçin.Tekrar Geri Yükle butonuna basarak işlemi başlatın.
    6. Cihazınıda yükleme işlemleri başlayacaktır.

     

    Tüm bu işlemleri uygulayarak iPhone veya iPad cihazınızdan iOS 10 sürümünden iOS 9.3.4 sürümüne geri dönebilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol