IP adresimi engelleyen bir siteye nasıl üye olabilirim?

0

Sürekli dosya ve proğramlarımı indirdiğim bir siteden nedenini anlayamadığım bir şekilde bloke edildim.Yeni üyelik bilgilerimi girerek tekrar üye olmak istedim fakat bu kez ip adresim başka kullanıcı tarafından kullanıldığı için üyeliğim kabul edilmedi. Sanırım ilk üyelik hesabım olacak. Yıllardır kullandığım ve büyük yararlarını gördüğüm bu siteye bir şekilde üye olmam lazım. Dns değiştiriyorum olmuyor. İnternette araştırdım. İp adresimi değiştirmem gerekiyor sanırım. İp adresimi nerede ve nasıl değiştireceğimi biliyorum ama benim için uygun olan yeni ip numarasını nasıl edinebilirim? Bu arada internette bulduğum ip adreslerini girdiğimde internetim gidiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.

matrix matrix (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Sanırım VPN kullanırsan problemin çözülecektir. Ben de benzer bir sorunu yaşamıştım. IP adresim engellenmişti bu yüzden kayıt olamıyordum ve VPN açarak kayıt oldum. IP adresi en iyi VPN ile değiştir.

    En iyi VPN programları için tıklayınız.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      vpn proğramlarıyla bu sorunun üstesinden geleceğimi biliyorum fakat sitenin katı kuralları var. Vpn ve proxy kullanmanın yasak olduğunu kesin olarak belirtiyor. Anlayacağınız benim vpn dışında bir çözüme ihtiyacım var.

      matrix matrix (1)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Bir de tarayıcının çerezlerini silmeyi deneyebilir misin? omercik 6 yıl önce
      • Yalnız şunu söyliyim, hiçbir üyelik sistemi, IP adresinin daha önce kullanılıp kullanılmadığına bakmaz. Başka bir şey var o sitede. omercik 6 yıl önce

      0

      "Yeni üyelik bilgilerimi girerek tekrar üye olmak istedim fakat bu kez ip adresim başka kullanıcı tarafından kullanıldığı için üyeliğim kabul edilmedi"

      demişsin. Böyle bir şey mümkün değil. Yani üyelik sistemleri IP adresi kontrolü yapmaz. Çünkü, ip adresi değişkendir. Yani ben şuan 212.174.12.12 ip adresini kullanıyorumsam, adsl modemi kapatıp açtığımda bana yeni bir ip adresi verir. Elbette statik yani değişmeyen ip adresi de var ama genel olarak internet kullanıcılarının %99 dinamik ip kullanır. Yani ip adresi değişir.

      Ip adresini değiştirmek için adsl modemi kapatıp açman yeterlidir. Bence senin üyeliğinle ilgili başka bir sorun var. Sen siteye üye olmak istediğinde çıkan hatayı buraya yazarsan çok daha iyi olur.

      murat murat (12492)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol