iPhone 7 Wifi ye bağlanmıyor

0

iphone 7 almıştım bir süreligine wifi ye bağlanabiliyodum fakat bir kaç gün sonra bağlanamaz oldum ve ağ ayarlarınıda sıfırladım genede bağlanamadı başka çözüm aklıma gelmiyo siz yardım ederseniz sevinirim..

yardim1315 yardim1315 (37)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    iPhone telefonların Wi-Fi çekim güçleri Android cihazlara göre daha hassas gibi görünüyor.İkisini de kullanmış biri olarak diyebilirim ki iPhone kaliteli bir ağ bağlantısını tespit etmediğinde, bunu size genelde göstermiyor.Bağlanmak istediğiniz ağ ismi telefonunuzda çıkmıyor.Telefonunuzu ağa yakınlaştırdığınız ve bağlandığınızda ise daha önce ağın görünmediği yerden bile internete giriş yapabiliyor.Sadece ilk aşama da bağlantıyı daha güçlü istiyor gibi.

    Öncelikle telefonunuzda sorun oluşma ihtimali (düşük ihtimal) test etmek için çevrenizdeki diğer ağları görüp görmediğine bakın.Diğer ağları görüyor ancak istediğiniz ağ ismini göremiyorsanız aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz.

    • Kullandığınız modemi telefonunuzun daha rahat görebileceği bir konuma koyun.
    • Modem arayüzüne girerek Wi-Fi ayarlarında bulunan kanal seçeneğini değiştirerek en iyi bağlantı bağlantı kanalını tespit etmek.En iyi kanallar genelde 1-6-11 kanallar olur.Kanalları değiştirerek test edin.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol