"iPhone" adlı iPhone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu(9)

0

iPhone 6 Plus telefonu iTunes'e bağladım ve iPhone kurtarma modunda iPhone'a geri yükleme yapmaya çalışırken "iPhone" adlı iPhone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu(9) hatası alıyorum ve tüm işlemler yeniden başlıyor.

"iPhone" adlı iPhone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu(9) hatasının çözümü nedir?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    "iPhone" adlı iPhone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu(9) hatası Apple web sitesinde cihazla bilgisayar arasındaki iletişimin kesildiğinde ortaya çıktığı yazıyor. Farklı USB kablolar denememe rağmen, hatta farklı bilgisayarlar kullanmama rağmen sürekli kurtarma modunda yazılım yüklemeye çalışırken "iPhone" adlı iPhone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu(9)  hatası aldım.

    En sonunda cihazı servise göndermek zorunda kaldım ve servis Nand Flash arızası olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Sorun yazılımsal değil donanımsalmış. Bu sebepten bu hatayı alıyormuşum. Nand Flash bellek telefonun içinde olan ve tüm verilerin yazıldığı bellek.  Eğer sizde güncelleme yapamıyorsanız ve iPhone sürekli kurtarma modunda açılıyor ve ekranında süreki http://support.apple.com/iphone/restore yazıyor fakat restore edemiyorsanız sorun telefonun belleğinde olabilir ve değişmesi gerekebilir.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol