iPhone'da silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yaparım?

0

iPhone’da yedeksiz şekilde silinen fotoğrafları geri getirmek mümkün mü? Hiç yedekleme yapmadım ve fotoğraflarım silindi. Yedeksiz geri getirebilme yolu var mı?

harrificient harrificient (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    iPhone'da silinen fotoğrafları kurtarmanın küçük bir yolu var. PhoneRescue ile iPhone silinen fotoğrafları geri getirme yapabilirsiniz ama ne kadar başarılı olursunuz bilemiyorum. Yine de iphone silinen dosyaları geri getirme yöntemini aşağıda anlattım.

    PhoneRescue Windows bilgisayara indirmek için buraya tıklayın.

    PhoneRescue Mac bilgisayara indirmek için buraya tıklayın.

    1. PhoneRescue iOS veri kurtarma programını bilgisayarınıza indirin ve kurun.
    2. Program kurulduktan sonra iPhone'u USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
    3. Ardından programı açtıktan sonra "iOS Aygıtından Kurtar" seçeneğini seçin ve sağ alt köşedeki Tara butonuna tıklayın.

       
    4. PhoneRescue programında varsayılan olarak bütün dosyalar (fotoğraflar, videolar, belgeler vb.) için silinen dosyaları geri getirme işlemi yapılıyor. Siz tümünü seç seçeneğinin işaretini kaldırın ve sadece fotoğrafları seçin.
    5. PhoneRescue, iPhone'da silinen fotoğrafları geri getirmek için tarama yapar. Tarama tamamlandığında sağ tarafta tüm fotoğrafları görebilirsiniz. Fotoğrafları kurtarmak için fotoğrafı seçip, ardından fotoğrafları iPhone'un Fotoğraf uygulamasına kaydetmek için Cihaza butonuna tıklamanız yeterli.

    Yukarıdaki iPhone silinen fotoğrafları geri getirme yöntemini uygulayabilirsiniz. Başarılı olup olmadığınızı da yazarsanız sevinirim.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Olmadı silinen fotoğraflarımı bulmuyor dosyalarımdaki fotoğrafları gösteriyor.

      harrificient harrificient (1)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Silinen dosyaları kurtarma işleminin başarılı olabilmesi için silinen dosyalarınız üzerine veri yazılmaması gerekir. Eğer siz de başarı olmadıysa, demekki şuanki galerinizde bulunan fotoğraflar silinen fotoğraflarınızın yerine veri olarak yazılmıştır. Böyle bir durumda yapacak bir şey yok maalesef. @harrificient omercik 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol