iPhone Sim Kart iğnesi olmadan Sim Kart bölümünü açmak, nasıl yapılır?

0

iPhone Sim Kart iğnesi olmadan Sim Kart bölümünü açmak, nasıl yapılır?

Apple iPhone telefonlarda sim kart bölümünü açmak için yanında özel bir iğne veriliyor.Ancak ben iPhone sim kart iğnesini kaybettim.iPhone sim kart iğnesi olmadan telefonunun sim kartını değiştirebilir miyim?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bilindiği üzere Apple iPhone telefonlarda diğer telefonlar gibi kafamıza estiğinde sim kart bölümünü açıp değiştirme işlemi yapamıyoruz.Apple sim kart değişikliği yapabilmek için sattığı telefonların yanında özel bir iğne veriyor.Bu iğne ile sim kart bölümü açılıyor ve sim kart değiştiriliyor. Diğer telefonlarda istediğimiz zamanda sim kart değişikliğini yaparken, Apple'ın neden sim kart değiştirme özgürlüğümüze karıştığını bilmiyoruz.Sanırım Apple her alanda farklı olduğunu göstermek için bu durumu yapıyor :)

    Peki Apple'nin cihazlarını satarken yanında verdiği sim kart iğnesini kaybedersek telefonu nasıl açarız? O zaman iğne kullanmadan iğne görevini görebilecek bir takım araçlar bulmamız gerekecektir.Bunun için biçilmiş kaftan araçlar ataç,kürdan ve toplu iğne :).

    iPhone Sim Kart iğnesi olmadan Sim Kart bölümünü açmak, nasıl yapılır?

    Sim kart bölümünü açabilmek için Kürdan kullanabilirsiniz.Eğer kürdan ın ucu sim kart deliğine tam olarak girmediyse, bıçakla biraz kürdanın kalın taraflarını yontun.Kürdan inceldiğinde sim kart bölümüne kadar girecek ve biraz baskı uygulandığında sim kart bölümü açılacaktır.

     

     

    Toplu iğne ile de deneyenler olacaktır.Ben denedim ama başarılı olamadım.Kürdan hem metal olmadığından zarar verme olasılığıda az olacaktır.

    Not: Kürdan'ı denerken ilk olarak inceltmeden deneyin, baktınız olmuyor biraz inceltin.Ama çok da inceltirseniz kırılıp içinde kalma durumu da olabilir, dikkat edin.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol