iPhone telefon cok yavaş ne yapmalıyım?

0

iphone telefonum sürekli kasıyor ve cok yavas biktim artık ya

xnstr xnstr (-25)
7 yıl önce sordu

  • iphone modelin nedir acaba ? blackheaven 7 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Eski fotoğrafları silin:Fazla uzun süredir iPhonunuzda duran ve kullanmadığınız fotoğrafları tutmak telefonu yavaşlatmak ve hafıza işgal etmekten başka bir şey değildir ve surekli resim bakıyosanız hep hafıza zorlanıyo en iyisi fotoraflarınızı bilgisayarınıza atın.

Eski mesajlarınızı silin: Telefonda tuttuğunuz eski mesajlarda telefonunuzda yer kaplamaktadır ve cöp mesaj yerine gecer sizin için önemli olan mesajlar dışındaki tüm mesajları silin.Lazım olanları da yedekleyın veya ayrı bır dosya acıp içine aktarın.Bu basit işlem bile sizin iPhonunuzu rahatlataçak daha iyi çalişacaktır.

Kullanmadığınız uygulamaları silin veya kaldırın: Kullanmadığınız halde telefonunuzda tuttuğunuz uygulamarın telefonu yorduğunu bilin ve bu uygulamalardan kurtulun size lazım olmayan şeyleri silin veya kaldırın orda telefonun hafızasın da tutmayın.Farkı hissediceksiniz.

Safari tarayıcısının önbelleğini temizleyin/boşaltın: Safari tarayıcısını kullandığınız her sürece her girdiğiniz site için veriler tutulmakta ve bunlar yer kaplamaktadır bu verileri silmek için Ayarlar > Safari > Geçmişi Temizle seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.Bu işlem sayesinde iPhonunuzu temiz tutup hafizayı boşaltıktan sürece telefonunuz iyi calısır kasmas ve daha iyi calısır.

esty esty (-48)
7 yıl önce cevaplandı

  • Başka sitelerden kopyala-yapıştır yapmak yasaktır. http://www.nasilyapariz.org/iphone-nasil-hizlandirilir.html hakan 7 yıl önce

0

Bu sorunun cevabını söylemek için modelinizin tam olarak bilinmesi gerekli.

iPhone telefonlarda yaşanan yavaşlıkların nedeni genelde artık eskimeye başlamış olan iPhone 5, 5S gibi cihazların en yeni güncellemelerini kurduğunda meydana gelebiliyor. iPhone telefonlarda, androidde yaşanan zamanla şişme, yavaşlama gibi problemler daha zor hatta yaşanmayacaktır. Genelde yeni güncelleme gelir eski cihazların ise yavaştan pabuçları dama atılmaya başlar :)

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce cevaplandı

  • Bu zamanda telefon almak çok zor tamda 5S düşünüyordum :) blackheaven 7 yıl önce
  • iPhone 5s en son çıkan iOS 10 gayet hızlı ve güzel çalışıyor.Ama bir sonraki sürümlerde yavaştan zorlanmaya başlayabilir. Size tavsiyem 5S yerine iPhone SE modelini alın 5S kasasında 6S gücü. ismailsarp 7 yıl önce
  • Teşekkür ederim. Benimde düşüncem o yönde . Biraz fiyatının düşmesini bekliycem blackheaven 7 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol