İpv6 üreten sunucu ( server ) ? :

0

Merhabalar,

Bir instagram hesap (user) açıcı için kullanmak istediğim proxy servisi arıyordum fakat fiyatlara bakınca bu arayıştan vazgeçtim.

şöyle bir şey sormak istiyorum, piyasada servera kurulduğunda ipv6 türünde ip çıkaran bash script satışları gördüm, bu ip üretimi tam olarak nasıl gerçekleşiyor ?

Bende bir serverdan ip üretimi sağlayabilir miyim ? sağlayabilirsem nasıl olacak ?

semm65 semm65 (85)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bence Bulaşma öyle birşeye çünkü instagram spam olarak algıladıgında iplerini engelleyebilir unofficial api kullanıyorsan zaten 5 6 istekden sonra bloklama gelir 15 dk zamanla giderek artar..

    krsn krsn (233)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Yorumunuz için teşekkür ederim fakat böyle bir sorunum yok, deneme için 2-3 hafta önce açılan hesaplar şu an hala duruyor, Ek olarak bot olarak algılanmaması için bir user editör de dahil programa, beğeni, takip, biyografi, pp vs her şey otomatik yapılıyor hesap açtım oldu bitti değil anlayacağınız :) spam riski minimum düzeyde. devices id, cookies vs bloklanmaya neden olacak her şey hesaba katılarak yazıldı. şu an tek sorunum proxy maliyetini minumuma çekmek. aylık lisans olarak satışa sunmadan önce bunu halletmem gerekiyor sadece :) semm65 3 yıl önce
    • özelden link attım bir ara kullandıgım proxy server krsn 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol