İstenen eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilen program yok hatası nasıl çözülür

0

Bilgisayarı her açtığımda "İstenen eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilen program yok. Lütfen bir program yükleyin veya zaten yüklü program varsa, Varsayılan Programlar denetim masasında ilişkilendirin." hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim

 

 

askar askar (14)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bir önceki problemini Sistem Geri Yükleme ile çözdüğünü hatırlıyorum. Yine aynı çözüm yoluna başvurabilirsin.

    Veya; Görev Yöneticisinden başlangıçta açılan programları devre dışı bırakır ve oradan problemin kaynağını anlamaya çalışırsın (Nasıl yaplılabileceğini bilemezsen yeniden bir konu açar ve sorabilirsin).

    Ayrıca sfc /scannow komutu ile problemin düzeltilmesi denenebilir. Komut istemi CMD arabiririmine bu komut yazılır ve enter tuşuna basılır. Komut istemi "Yönetici olarak" başlatılmalıdır.

     

    Veya en güzeli sen sistemde genel bir bakım ve düzeltme yapmalısın. Çünkü sistemdeki muhtemel problemler bunu gerektiriyor gibi:

    Sistem genel bakım ve düzeltmelerinde neler yapılmalıdır? (tıkla)

    Edit:

    Yorumlarda "msconfig başlatma ayarlarından Microsoft Windows Mobile Aygıt Merkezi programını devre dışı bıraktım sorun çözüldü" demişsin. Görev Yöneticisinden başlangıçta çalışan programları devre dışı bırakarak problem kaynağını öğrenmeye çalış derken bunu söylemek istemiştim. Aynı şeyi yapmışsın msconfig arabiriminden. Bu tamam, şimdi Microsoft Windows Mobile Aygıt Merkezi programını düzelt veya yeniden yükle.

    Veya çok gerekli değilse hiç uğraşma, öyle kalsın.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Diğer tavsiyelerimi dene. temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol