İthalatçı garantili Xiaomi mi 6 alınır mı?

0

2000 tl. civarında bütçem var. İyi özelliklere sahip bir telefon almak istiyorum. Fakat istediğim özelliklere sahip telefonlar en az 2500-3500 tlarasında. İnternette xiaomi mi 6 model bir telefon gördüm. İnanılmaz özellikleri var ve 128 Gb olanı bile 2150 tl. Tek sıkıntısı kvk, evo ve delta gibi ithalatçı servisler tarafından garanti verilmesi. Tabii bir de internetten ve cihazı görmeden satın almak gerekiyor. Bu hususta detaylı bilgiye ihtiyacım var.

1) İnternetten telefon satın almak ne kadar güvenlidir?

2) İthalatçı garantili olması ne kadar güvenilir?

neon neon (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Günümüzde internetten alışveriş yapmak çok normal bir hale gedli.Artık yediğimiz gıdaları bile internetten alabilecek dönemdeyiz. İnternetten alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken iki önemli nokta vardır genelde.

    • ilki satın aldığınız firmanın güveninirliği
    • ikinci satın aldığınız firma üzerinden satış yapan kişilerin (profili, daha önce satış yaptığı benzer veya farklı ürünlerdeki yorumları, profil puanı) bilgileri

    Bu iki durumun sağlandığı ürünlerde genelde sorun yaşama riskiniz çok azdır. Şahsen şuana kadar birçok alışveriş yaptım ancak sorunlu alışverişimi hatırlamıyorum. Birkaç tanıdığın başına geldi ancak onlarda hemen iade yaparak yenisini alabildiler.

    Xiaomi Mi 6 konusuna gelirsek, bende şuanda Mi 6 sahibi olarak diyebilirim ki, fiyat performans olarak şuanda rakibi yok denecek kadar az. Aldığınız donınımların yanında verdiğiniz fiyata göre çok avantajlı durumda olacaksınız. Ben Delta (ithalatçı garantili) olanını aldım sizden daha düşük bir fiyata. Delta servis yine ulaşılabilir ve malının arkasında durabilecektir. Bu açıdan sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer daha güvenli olsun diyorsanız KVK garantili olanından alabilirsiniz.(fiyatı bir nebze daha pahalı olacaktır)

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol