Java Update Available nedir?

0

Bilgisayarımda sağ alt köşede java update available şeklinde bir bildirim geliyor.

java update available nedir? Bu uyarıdan nasıl kurtulurum?

murat murat (12492)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    java update available nedir?

    Java, pek çok programın bilgisayarınızda veya farklı bir platformda çalışabilmesini sağlayan bir çatı yazılımdır. 

    Pek çok program çalışmak için javaya ihtiyaç duyar. Bilgisayarınızda Java Apdate Available uyarısı görüyorsanız bilgisayarınızda Java yazılımı yüklü ve daha güncel bir Java sürümü mevcut demektir. 

    Java Apdate Available uyarısından kurtulmak için Java programını güncellemelisiniz. Java Apdate Available penceresinde Update butonuna basarsanız Java SE Runtime uygulaması kendini otomatik güncelleyecektir.

    Daha sonra ekranda Java Apdate Available uyarısı çıkmayacaktır.

    Eğer güncelleme sırasında  Error - Java Installer - Download failed from...  hatası alırsanız hatanın çözümü için şu linkte anlatılanları yapın: Error - Java Installer - Download failed from

    Java nedir?

    • Java web'i daha eğlenceli ve kullanışlı hale getiren uygulamalar geliştirmek için kullanılan bir teknolojidir. Java, web sayfaları yaratmak için kullanılan ve yalnızca tarayıcınızda çalışan javascript ile aynı şey değildir.
    • Java oyunlar oynamanıza, fotoğraflar yüklemenize, çevrimiçi sohbet etmenize, sanal turlar yapmanıza ve çevrimiçi eğitim, çevrimiçi bankacılık ve etkileşimli haritalar gibi hizmetleri kullanmanıza olanak sağlar. Java programınız yoksa bir çok uygulama ve web sitesi çalışmayacaktır.
    • Varsayılan olarak Java yeni güncellemelerin yüklenmek için hazır olduğunu otomatik olarak size bildirir. Güncel kalmak ve bilgisayarınızı güvenli halde tutmak için güncellemeleri kabul ederek yüklemeniz önemlidir. Windows işletim sistemi çalıştıran bilgisayarınızda Java'yı güncellemeniz için bildirim aldıysanız ve Java'yı indirip yüklediğinizi hatırlamıyorsanız, büyük ihtimalle Java yeni bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak gelmiştir.

     

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol