.Jdyi virüsü ile dosyalarım şifrelendi. Jdyi virüsünün çözümü var mı?

0

Uzmanım.net yöneticileri merhaba. Yaptığınız çalışmalar için şimdiden teşekkür ederim. Benim sıkıntım bilgisayarımdaki dosyaların hiç birine ulaşılamıyor olması. Özellikle çocuğumun resimleri çok önemli. Diğerleri bir şekilde tekrar oluşturulur ama biliyorsunuz ki resimler oluşturulamıyor. Jdyi virüsü ile ilgili tüm paylaşımlarınız inceledim ve izledim. Emsisoft yazılımını da denedim ama çare olmadı. Emsisoft şifreyi gösteriyor ama dosyaları çözmüyor. Bilgisayarımı formatladım ama belgelerim D: sürücüsünde olduğundan onlara dokunmadım bekletiyorum bir çözüm bulabilir miyim diye. Sizden ricam en kötü resimlerimi kurtaracak bir çözüm yolu bulmanız. Tekrar teşekkür ederim.

karataszeki karataszeki (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Çok geçmiş olsun.

    Bilgisayarına bulaşan virüsün adı: STOP DJVU fidye yazılımı. Maalesef  .jdyi uzantısı da son varyantlardan birisi ve şuan için bilinen bir çözüm yolu yok. 

    Bu dosyalar RSA denen şifreleme algıritması ve güçlü bir anahtar ile şifreleniyor ve anahtar olmadan dosyaları çözmenin şuan için bilinen bir yolu yok.  .jdyi uzantısı için bir çözüm yolur bulursk bunu uzmanim.net üzerinden sizlerla paylaşacağız.

    alattin alattin (16999)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol