jet counsel üyelik iptali nasıl yapılır?

0

jet counsel abonelik iptali nasıl yapılır?

jet counsel üyelik iptali nasıl yapılır?

hakan hakan (15424)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    jet counsel üyelik iptali nasıl yapılır?

    jet counsel nedir?

    jet counsel kısaca ücretli soru - cevap sitesidir. Farklı konularda uzmanlara soru sorabileceğiniz ve cevap karşılığında para ödediğiniz bir sitedir. 

    Son dönemde Google'a reklam vererek arama sonuçlarında üst bölümde görünmesi kullanıcıları yanıltmaya başlamıştır. Örneğin Vodafone MMS ayarları yazdığınızda ilk sıralarda jet counsel reklamı çıkmakta, siz linke tıkladığınızda sorunuzu alan bir operatör sizden telefon numaranızı istemekte, budan sonrada telefon faturanıza 56TL'lik bir ücret otomatik yansımaktadır.

    Jet counsel  aboneliği başladığında Tebrikler! Jet counsel  aboneliği icin ücretlendirmeniz başarıyla gercekleştirildi, aylik vergiler dahil 56 TL mobil ödeme ile faturanıza yansıtılmış ya da bakiyenizden düşülmüştür mesajı SMS olarak telefonunuza gelir.

    jet counsel dolandırıcı mı?

    Jet counsel özünde ücretli bir soru cevap sistemi olmasına rağmen kullanıcıların dalgınlığından yararlanmakta ve bilgi vermeden jet counsel üyeliği başlatmaktadır. Kullanıcıların tıkladıkları linklere dikkat etmelerini ve her siteye telefon numaralarını bırakmalalarını öneriyoruz.

    jet counsel üyelik iptali nasıl yapılır?

    Eğer bir şekilde Jet counsel  aboneliğiniz başlaysa abonelik iptali için şu işlemleri yapın:

    Jet counsel  üyeliğ iptali:

    1. Telefonunuzda mesajlar bölümüne gidin.
    2. IPTAL 31221 yazın ve 2020 numarasına gönderin. Bu numara sizde farklılık gösterebilir. Size gönderilen SMS içinde abonelik iptal bilgileriniz bulabilirsiniz.

    Faturama yansıyan 56 TL yi nasıl geri alabilirim?

    Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom gibi operatörler konunun kendileri ile alakalı olmadığını söyleyerek size yarcımdı olmayacaklardır. Yapabileceğiniz tek şey tüketici mahmekesine başvurmaktır.

    Bir daha başıma böyle bir şey gelmemesi için ne yapmalıyım?

    Telefon hattınıdan mobil ödemeyi kapattırmalısınız. Bütün bu olanlar operatörlerin mobil ödeme dedikleri sistemi açık tutmasından kaynaklanmaktadır. Size hiç bir bilgi vermeden bir link tıklatılarak sizden ödeme alınabilir.

    Mobil ödeme nasıl kapatılır?

    Aşağıdaki linklerden Turkcell mobil ödeme kapatma, Vodafone Mobil ödeme kapatma, Türk telekom mobil ödeme kapatma nasıl yapılır öğrenebilirsiniz:

    Mobil ödeme nasıl kapatılır?

    hakan hakan (15424)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol