Joom güvenilir mi?

0

Joom.com veya google play deki joom uygulası güvenilir mi? Joom üzerinden alışveriş yapan var mı?

Joom alışveriş sitesinde bir şeyler almak istiyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

ceyda ceyda (312)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    3

    Joom alışveriş sitesi üzerinden az önce bir sipariş verdim. Deneme amaçlı bir işlemdi.  Çocuk için bir oyuncak sipariş ettim.

    Öncelikle mobil uygulamasını çok beğendim. Kullanımı oldukça kolay, ürün yerleşimi ve araması kullanıcı dostu. Ücretsiz kargo olması gerçekten çok iyi. Fiyatlarda normal denilecek seviyede. @hakan 'ın dediği gibi doların değerinin yüksek olmasından kaynaklı bazı ürünlerin fiyatı çok cazip olmasa da ilginç, hoş ürünler var. 

    Ürünlerdeki yorumlar genelde olumlu. 

    Joom uygulaması içinde ayrıca dikkatimi çeken fiyatını tahmin et adında bir oyun var. Fiyatı en yakın tahmin eden kişiye çeşitli indirimler sunuyorlar.

    Bir de Joom alışveriş sitesinde satılan ürünlerin çoğunu AliExpress üzerinden bulmak mümkün.  Bazı ürünlerde AliExpress yine ücretsiz kargo seçeneği ile Joom alışveriş sitesinden daha hesaplı görünüyor. Joom üzerinden özellikle elektronik ürün alacakların aynı ürünü AliExpress üzerinden sorgulamalarında da fayda var.  Aynı ürün AliExpress üzerinde fiyatı daha ucuz olabilir.

    Güncelleme (17 Aralık 2018): Test için iki ürün sipariş ettim. Henüz iki ürün de elime ulaşmadı.  Teslimat tarihi en geç Aralık 13 olarak görünüyor. Bu yüzden henüz beklemedeyim. Bir diğeri de Ocak 30. Bu ürünlerin durumları ile ilgili cevabımı sık sık güncelleyeceğim. Şuan için Joom üzerinden sipariş vereceklerin bir müddet beklemelerini ve benim cevabımı takip etmelerini öneririm.

    Sonuç:  Joom üzerinden verdiğim sipariş elime ulaşmadı. Para talebinde bulundum. Bulunduktan 6 gün sonra para iadesi kredi kartıma gerçekleşti. İlk Joom siparişim bana ulaşmadı ama para iadesi aldım. İkinci için beklemedeyim. Siparişiniz elinize ulaşmazsa para iadesi alabiliyorsunuz. Test ettim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

      2

      Joom alışveriş sitesi güvenilir bir sitedir. Ayni şekilde google play üzerindeki uygulamasi da güvenilirdir. uzmanim.net olarak Joom üzerinden bir kaç sipariş verdik ve test ettik.

      Joom alışveriş sitesinin Türkiye'den pek çok kullanıcısı var.  Joom Litvanya menşeli bir alışveriş sitesi.

      Ürünlerin Türkiye'ye gelmesi genel olarak 15 ila 45 günü bulabiliyor.

      Joom, Çin üretimi ürünleri ücretsiz kargo ile Türkiye'ye yolluyor.

      Joom üzerinden aldığınız Ürün size 75 gün içinde gelmezse ya da hasarlı gelirse paranız iade ediliyor.

      Yine ürün anlatıldığı gibi degilse paranız iade ediliyor.

      Joom üzerinde pek çok satıcı var. Bunlara mesaj ile ulaşamıyorsunuz. Ama Joom teknik desteği Türkçe olarak destek veriyor. Yani bir sorun olursa Türkçe destek alabiliyorsunuz.

      Sonuç olarak joom alışveriş sitesi güvenilir bir sitedir. Joom üzerinden sipariş veren @alattin in Joom deneyimini videoda bulabilirsiniz.

      Joom ile ilgili bana çok sorulan soruları cevaplayacağım ve buraya ekleyeceğim:

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        Joom uygulaması Google Play'de en çok indirilenlere girmiş. Demek ki uygulama üzerinden ve Türkiye'den oldukça fazla kullanıcı Joom alışveriş sitesini kullanıyor. Ben daha önce bir kaç yerde sadece adını görmüştüm. Alışveriş yapanlar memnundu. Tabi son dönemde dolardaki artış malum pek alınabilir bir şey var mı bilmiyorum.  Bana AliExpress'in  Türkçe destek alınabilir versiyonu gibi geldi.

         

        hakan hakan (15409)
        5 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol