Kablosuz görüntü aktarıcı uygulaması tavsiyesi

0

Xiaomi Mi box 3 aldım s6 edge telefonumdami görüntüyü aktarmak için. 

Televizyona sadece youtube uzerinden görüntüyü aktarabiliyorum.

Bana telefonun ekranı televizyona tamamen yansıtacak bie uygulama lazım maç izlerken falan iyi olacaktir.  Tavsiyelerinizi bekliyorum. 

jackrudolphgs jackrudolphgs (59)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu İşlemleri Yap.

    Aynı Ağa Bağlanmanız Gerekir. 

    Ayarlar - - > Ekran - - > Yayınlama Ekranı - - > TV'yi Seç. 

    Bulamazsan Kablosuz Görüntülemeyi Etkinleştir. 

     

    malgibiolan malgibiolan (307)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Smart veya android TV yoksa bunu uygulama kullanarak yapamazsın. Smart ve android TV'lerin senin istediğin fonksiyonlar için  kendinden uygulamaları ya hazır yüklü olur yada uygulama mağazalarında -ücretsiz- bulunur. Bu tür televizyonlarda ister telefondan kablosuz aktarım yapılır (telefonun desteklemesi gerekir, bu araştırılmalı veya denenmeli) isterse televiyonların IPTV uygulamarından doğrudan maçlar izlenebilir (gerekli kodlar ve adreslerde kullanılarak).

      Herhangi bir LCD ve / veya led TV'de ise bu ancak kablosuz görüntü ve ses aktarma için kullanılabilir özel bir USB dongel satın alınarak yapılabilir (150 Lira civarında). Fakat eğer bir masraf yapılacaksa USB dongel satın almak yerine bir android box satın alarak doğrudan maçlar, videolar vs ondan izlenir ve bu daha mantıklı olur (150 Liradan başlar ve 600-700 Liraları bulur). Zira kablosuz görüntü / ses aktarımı çok verimli olmaz (Gecikmeler, takılmalar, donmalar falan olabilir).

      Senin aldığın Xiaomi Mi box 3 android TV box bu iş için yukarıda bahsettiklerimden (smart TV ve android TV haricinde) en uygun ve verimli / performanslı olanıdır. Ve bu android TV kutusu varken senin ayrıca telefondan TV'ye maç görüntüsünü -kablolu yada kablosuz- aktarmanın gereğide manasıda olmaz. Telefondaki maçları izlediğin uygulamayı doğrudan android TV kutusuna yükler ve doğrudan oradan izlersin. 

      Ama maç falan izlemek için sen mutlaka telefondan aktarmak istersen -eğer telefonun destekliyorsa (araştırmalısın)- MHL kablo satın alarak kullanmalısın (20 Lira ile en fazla 120 Lira arası).. Yani telefonu kablosuz değilde kablolu bağlayarak görüntü ve ses aktarımı yoluna gitmelisin.

      Samsung HDTV Adaptör/MHL İncelemesi - video (tıkla)

      MHL to HDMI Samsung S6 S6 Edge Note 5 Huawei P8 P9 (tıkla)

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol