Kairos nedir, Kairos güvenilir mi?

0

Bir arkadaşım ısrarla beni üye yapmaya çalışıyor. Kairos diye bir sistem varmış. Önce Kairos Standart, gümüş, altın, platin gibi paketlerden alıp sonra bilgisayarımı belirli saatlerde açık tutarak para kazanılabiliyormuş. 

Arkadaşın bahsettiği bu şirket benim bilgisayarımın diskini başkalarına kiralıyormuş. Örneğin ben Kairos  standart paketini alarak (125$) günde 10 saat bilgisayarımı açık bırakarak yıllık 312$ kazanabiliyormuşum.

Kairos denen sistemi kullanan var mı? Kairos güvenilir bir sistem mi? Daha önce kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

ceyda ceyda (312)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Kairos denen sistem bir tür saadet zinciri. Geçenlerde Kairos hakkında bakanlık tarafından soruşturma açıldığına dair haberler yayınlandı.

    Kairos web sitesinde pek çok marka ile çalıştıkları yazıyordu. Bu marka adlarını silmişler. Daha önceden bazı büyük markalar böyle bir şirket ile çalışmadıklarını açıklamışlardı.

    Kairos güvenilir bir yapı değil. Daha öncede benzer bir Mega Holding saadet zinciri vardı. Bu tür yapılar sizi içine alır, sizin paranızı alır ama asla size para kazandırmaz. Zaten kısa bir süre sonra şirketi kuranlar sırra kadem basar, ortadan kaybolurlar.

    Sonuç olarak Kairos gibi sistemler bir tür dolandırıcılık sistemidir. Sistemin en altında kalanlar kaybeder. En tepedekiler parayı kazanır ve ortadan kaybolur.

    Kairos web sitesinde diskinizi depolama alanı olarak kullanıyoruz diyor. Hangi şirket verilerini güvenilirliği belli olmayan bir sistemde saklamak ister? 

    Siz siz olun bu tür kısa yoldan para kazanma üzerine kurulu sistemlerden uzak durun.  Kairos gibi sistemlere bir an önce çalışmadan, para kazanayım hevesindeki insanlar katılıyor. Sonuç hep hüsran.

    Biraz araştırma yaparsanız Kairos dolandırıcılığı, Kairos sahtekarlığı gibi pek çok kullanıcının ferdadına ulaşabilirsiniz. Siz siz olun bu tür sistemlerden uzak durun.

    hakan hakan (15394)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol