Kapanan Facebook hesabı sahte numara ile nasıl açılır?

0

İnternet'te ''Free SMS Number'' diye bir şey var. Kısaca sahte telefon numarası doğrulama. Bir sürü ülkeler var, fakat Türkiye kodu yok. Her neyse ben bir kaç siteden denedim, SMS geldi, fakat yeni Facebook hesabı açıyorum, bir sürü numara deniyorum, numaraları kabul etmiyor. Bu tip siteler, en iyi numara doğrulama siteleri hangileridir?

huroh huroh (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Kabul etmemesinin sebebi site değil. Facebook ve Instagram artık o numaranın sahte olduğunu algılıyor ve numaraları kabul etmiyor. Aynı şekilde Gmail de böyle mesela. Güvenlik amacıyla artık kabul etmiyorlar.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Ama 1 ay önce o yöntem ile doğrulama yapmıştım.. huroh 5 yıl önce
    • 1 aydan bu yana çok şey değişti. Google Play Store'da TextNow diye bir uygulama var o da sana sanal bir numara atıyor. Bir de onunla dene bakalım. Normal kayıt oluyorsun ve numara veriyor. @huroh omercik 5 yıl önce
    • TextNow web sitesinden iki tane Facebook doğrulamıştım. Şimdi üye bile olamıyorum, üye olurken daha sonra deneyin diyor. Error diyor. Google ile giriş yaptım, yine olmadı.. huroh 5 yıl önce
    • Valla o zaman yeni bir yöntemi bulunana kadar beklemek lazım. Güvenlik artıyor demek git gide omercik 5 yıl önce

    0

    Sahte numaralar artık Facebook, Instagram gibi servisler tarafında hızlıca kara listeye alınıyor. Bugün bulsan bile yarın onun geçerli olup olamayacağının garantisi yok. Facebook özellikle bu tür konulara çok önem veriyor ve hızlıca çözüm üretiyor. Boşuna zaman harcamış olursun.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol