Kasa temizlemek için kompresör nereden bulunur?

0

2 yıl önce PC topladım, o gün kapağı kapadım bir daha da açmadım. 2 yıldır hep aktif PC'yi kullanırım. İçerisi toz dolmuştur. Hava üfleme, Kompresör cihazını nereden bulurum? Bursa/İnegöl'de yaşayıp, elinde Kompresör olan arkadaş var mı bu sitede? Ücreti karşılığında elbette...

koxo koxo (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Hava üfleme kompresör cihazını google'da yazdığın zaman bir çok alışveriş sitelerinde satılıyor, bu sitede bence bulamazsın.

    ilkaybaki ilkaybaki (236)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Saç kurutma makinesi kullanabilirsin varsa. Fakat ucuna hava geçirebilecek bez tarzı bir şey geçirmen gerekiyor. Misal en pratik çözüm çorap. Çünkü nem de havayla beraberinde hızlıca PC'ye doğru gelecektir ve uzun kullanımda zarar verecektir. :))

      rain5455 rain5455 (3)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        El Kompresörü diye aratırsan çıkar. İkinci elini bulman zor. Genelde çok dandik oluyorlar. Bir kaç kullanımdan sonra içindeki mıknatıs yanıyor. Benim aldıklarımın ömrü çok kısa oldu. Ha bir de sakın ucunu daraltıp, sıkıştırıp bir şey yapma bomba gibi patlıyor. Tecrübe ile sabittir.

        El kompresörü veya blower olarak aratırsan 80-100 TL civarında bir fiyatı var. Ama dediğim gibi 2. el bulman zor olabilir.

        hakan hakan (15424)
        5 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol