Kasanın DVD rom yeri açık sorun olur mu ?

0

Arkadaşlar bu sabah dvd romu kullanmadığımı farkettim ve çıkarttım dvd romu. Ama kasanın dvd rom takılan yeri açık kaldı.Orayı kapatmak için kapağıda yok. Bir sorun olurmu açık kalsa  ? Toz gireceğini sanmıyorum küçücük yerden.

rawarg rawarg (18)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    1- Yaz sıcaklarının başlamak üzere olduğu bu günlerde faydalı olur. Zira bir havalandırma penceresi gibidir ve sistem ısınmasını bir nebzede olsa azaltır.

    2- Açıklık fazla büyük olmasada mutlaka kasa içi tozlanmasını artırır ve bu bakımdanda zararlı olur (Bu zarar, zaman zaman kasa içi temizlik/bakım yapılarak telafi edilebilir.

    3- O plastik maddeden kapaklar standart yapı ve ölçülerdedir. İstersen sokakta caddede dolaşırken bir PC teknik servise rastladığında konumuz kapaktan bir tane çıkma ister, ricada bulunursun, mutlaka bulur ve verir sana bir adet, hiç meraklanma. Buda eğer problem sayıyorsan probleminin çözümü olabilir.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Eski bilgisayarımı 2 yıl yan kapağı açık kullandım Allaha Şükür birşey olmadı küçücük yerden bir şey olmaz sanırım ama daha iyi bilgisi olan birinin cevap vermesini bekle bir :D

      kutlugalp kutlugalp (136)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol