Kaspersky Free lisans süresi bitti. Ne yapmalıyım?

0

Kaspersky ücretsiz kullanıyordum lisans süresi bittiği için kaldırmak istedim ama kaldırırken en son işlemde free versiyonu dene diye bir seçenek gözüktü bunun amacı ne anasayfada deneme sürümünün süresi bitti yazıyor kaldırırken tekrar kullanın yazıyor ?

mumim mumim (19)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bazı ücretsiz antivirüs programları ücretsiz olmalarına rağmen lisans yenilemesi isteyebilir. Burada senden ücret talep etmiyorlar. Örneğin ben Avast kullanırken 1 sene sonra lisansınız doldu uyarısı veriyordu. Lisansı yenile dediğimde Ücretsiz ve ücretli sürümleri karşıma çkarıyordu. Ücretsiz dediğim zaman ücretsiz lisansım 1 sene daha uzuyordu.

    Kaspersky de sanırım böyle bir şey yapıyor. 1 sene sonra lisansın doldu diye uyarı çıkarıyor. Lisansı yenilesen zaten yine ücretsiz olarak devam edecek. Maksat sana ücretli sürümü satmak. Aslında şansını deniyor. Memnun kaldıysan bak bir de daha gelişmiş ücretli versiyon var bunu alabilirsin diyor. Tek sebebi bu.   Kaldırmayıp lisansı yenileme yapabilirsin. Kaldırdıysan da tekrardan Kaspersky ücretsiz yükleyebilirsin.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol