Kaspersky İnternet Security kullanımı

0

İ3 işlemcili Win 10 pro 1709 işletim sistemi yüklü bilgisayarımda Kaspersky İnt.Security 2018 üç aylık deneme antivirüs kullanıyorum.Öğrenmek sitediğim deneme sürümleri il orijinal sürümleri arasında koruma yönünden bir farkvr mı? İnternet alışverişi ve online bankacılık yapan biri değilim. Aktif bir torrent ve İDM kullanıcısıyım. Kaspesky nin orijinali çok pahalı olduğu için deneme ve trial rest kullanıyorum. Bilgisayarım güvende midir?

matrix matrix (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Antivirüs programlarında deneme sürümler ile full (lisanslı) sürümler arasında güvenirlilik ve özellikler bakımından herhangi bir fark olmaz. Fakat deneme sürümlerinin veri tabanı güncellemeleri süre sınırlamalıdır; önceden belirlenmiş deneme süresinin sona ermesinden sonra program -diğer özellikleri ve koruma faaliyetleri devam etsede- son veri tabanı güncellemesi sonrası çıkmış ve yayılmış olan virüsleri tanımaz, haliyle onlara karşı etkisiz kalır, PC korunması ve güvenliği risk altına girer.

    Özetle deneme süresi boyunca antivirüs programlarının kullanılması güvenlidir ancak deneme süresinin sona ermesi ile bu güvenli olma hali ve güvenirliliği son bulur; kullanılmaya devam edilmesi risk olur ve hatta bir müddet sonra o antivirüs sistemde artık yok hükmündedir,; böyle düşünülmelidir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol