Kaspersky nedir? Kaspersky nasıl kullanılır?

0

Kaspersky nedir? Kaspersky ne işe yarar?

Kaspersky nasıl kullanılır?

Kaspersky nereden indirilir?

Kaspersky ücretli bir program mı? Kaspersky Full nereden indirebilirim?

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Kaspersky nedir?

    Kaspersky, bir Virüs temizleme ve virüslerden korunma uygulamasıdır yani aracıdır. Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar yazılımları bulma konusunda iyi bir yazılım. Kaspersky bilgisayarınıza daha önceden bulaşmış zararlı yazılımları bulur ve bunlara karşı da sizleri korur. Günümüzde cihazlarımızı ve verilerimizi korumamız gerekiyor ve bazı antivirüs yazılımları sizleri ne kadar koruduğunu düşünsenizde sizleri korumuyor veya cihazınızı yavaşlatıyor. Kaspersky yazılımı sizin cihazınızı ve verilerinizi güvende tutacaktır. Antivirüs programı olmadığı zaman ve cihazınıza birşey indirirken cihazınıza virüs bulaşabilir fakat antivirüs programı kullandığınız zaman önceden virüsü tarar ve size virüs olup olmadığını söyler yani buda gerçek zamanlı koruma demektir fakat bazı yazılımlar gerçek zamanlı korumayı ücretli olarak kullanıcılarına sunuyor ama kaspersky 30 gün boyunca sizi gerçek zamanlı olarak koruyacaktır. 

    • Kaspersky siz bilgisayarınızda virüs tararken arka planda fazla RAM yemiyor ve sizlere de daha akıcı bir kullanım sağlıyor.
    • Bilgisayarınızı gerçek zamanlı koruma sağlar.
    • Zararlı Web sitelerinden sizleri korur yani sizin bilgisayarınıza zarar verebilecek bütün sitelerden ve uygulamalardan korur.
    • Çocuklar için koruma ile çocuklarınıza telefonlarınızı teslim edebilirsiniz yani çocuklarınızın daha güvenli ve sizin erişmesini istemediğiniz sitelere girmesini engeller.
    • Parola yönetme işlemi ile hesaplarınızın şifrelerini vs. bu uygulamaya kaydedip başkalarının ellerine geçmesini engelleye bilirsiniz.
    • İnternetten daha güvenli bir şekilde alışveriş yapmanız için kredi kartı koruması bulunmaktadır yani bilgilerinizin başkalarının ellerine geçmemesi için sizleri korur.
    • Hackerlerin sizin Web kameranıza erişmesini engeller ve Web kamerası kullanmak isteyen uygulamaları size bildirir eğer kabul ederseniz bu ugulamalar kameranıza erişe bilir.
    • Verilerinizi yedekleyerek geri yükleme noktasına gidebilirsiniz.
    • Cihazınızdan güçlükle kaldıramadığınız uygulamaları Kaspersky sayesinde cihazlarınızdan kaldıra bilirsiniz.
    • Bütün cihazlarınızı Kaspersky sayesinde daha güvenli hale getire bilirsiniz yani ailenizi koruya bilirsiniz

    Kaspersky ne işe yarar?
    Kaspersky, yukarıda bahsedilen tüm zararlı yazılımlara karşı sizlere karşı koruma sağlar ve virüslere karşı da koruma sağlar. Kaspersky gerçek zamanlı koruma sayesinde bu tür zararlıların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller fakat lisanslı sürümünde.

    Ayrıca daha önceden hiç Kaspersky kullanmadıysanız, Kaspersky'ı bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kurararak virüslere karşı temizleme işlemi yapabilirsiniz. Kaspersky virüslere karşı postansiyel olarak istenmeyen yazılımlara karşı ve fidye virüslerine karşı sisteminizi korur.

    Kaspersky ücretli bir program mı? Kaspersky Full nereden indirebilirim?

    Kaspersky ücretli bir programdır ve siz Kaspersky'ı indirdiğiniz zaman sizlere 30 gün deneme süresi veriyor , bu süre zarfında siz eğer Kaspersky'ı beğenir seniz satın ala bilirsiniz yani size test süresi sunuyor. Ayrıca bu 30 gün süre zarfında sizi virüslere karşı tam koruma sağlıyor ve bu 30 gün bitince sizden Lisans satın almanızı istiyor.

    Kaspersky'ı satın almak için buraya tıklaya bilirsiniz.

    Kaspersky'ı nereden indirilir?

    Kaspersky'ı 30 gün dene süresi ile indirmek için altdaki link'e tıklaya bilirsiniz.

    Kaspersky'ı indirmek için tıkla.

    Kaspersky nasıl kullanılır?

    1. Kaspersky'ı bu linkden indirin.
    2. Ardından Devam et'e tıklayın ve sonra Yükleye tıklayın kurulum işlemi başlayacaktır.
    3. Kurulum bittikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir ve burda sizden hesap açmanızı isteyecektir
    4. Kullanıcı hesabını açtıkdan sonra artık 30 gün boyunca Kaspersky'ı ücretsiz bir şekilde kullana bilirsiniz
    5. Kullanıcı hesabı açtından sonra bilgisayarınızda virüs taramak için Tarama'ya tıklayarak virüs taraya bilirsiniz.

    Peki kaspersky'ı cihazımda kullanmalımıyım?

    Bir çok antivirüs programı denedim fakat çoğunda gerçek zamanlı korumayı ücretli olarak sunuyorlardı veya doğru düzgün çalışmıyordu ücretsiz sürümlerinde. Kaspersky hem ücretsiz olarak sizi 30 gün boyunca koruyor hemde gerçek zamanlı koruması sayesinde cihazınıza virüs bulaşmıyor. Kaspersky yazılımını cihazınızda kullanmanızı öneriyorum.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Eline sağlık 😉 ybaskin34 3 yıl önce
    • Thanks @ybaskin34 darkcrak 3 yıl önce
    • Bende diyodumi ne zaman gelicek :))) eseti de incele bence adils 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol