Katılımsız programda virüs mü yiyorum?, Katılımsız program nasıl hazırlanır?

0

Bazı programlar katılımız yapılıyor nasıl yapılır  program nasıl entegre eiliyor mesela crack programını anti virus program için entegre ediyor nasıl oluyor ne programlar kullanıyor?

nuri92 nuri92 (32)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Katılımsız kurulum, sizin müdahaleniz olmadan otomatik olarak kurulan programlardır.Örneğin: katılımsız bir dosyayı çalıştırdığınızda kurulum sırasında size nereye kurulacağı veya kurulurken hangi özelliklerinin ekleneceği gibi sorular sorulmadan kendiğinden kurulur.Aslında katılımsız kurulum özelliği bu bakımdan hoş gözükse de, kuruluma çok kolay bir şekilde zararlı ve virüsler yerleştirilebilir.Örneğin katılımsız diye kurduğunuz programın yanında pek çok reklam yazılımı da kurulabilir.Bunu siz seçemediğini için de engel olamazsınız.

    Katılımsız program nasıl yapılır sorusuna gelince, katılımsız olarak bir kurulum dosyası hazırlamak istiyorsanız 3.parti bir programa daha ihriyacınız olacak.Katılımsız kurulum için Smart Install Maker isimli programı kullanabilirsiniz.Programda kurulacak programın ismi,versiyonu,nereye kurulacağı,kurulum için hangi dosyaların kullanılacağı,kurulumdan sonra oluşan kısayolları,kurulum aşamasında hangi soruların sorulacağı veya hiçbir soru sorulmayacağı gibi pekçok ayar mevcut.

    Ancak dediğim gibi katılımsız programlar daima risk barındırabilirler.Güvenmediğiniz bir yazılımı kurmamanızı öneririm.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      crack programını yereden bulabilirim anti virüs programı uygun crack i yapabilmek için başka

      nuri92 nuri92 (32)
      8 yıl önce cevaplandı

      • katlımsız programı nasıl yaprım cracklı yapamadım yardım ederrmısınz nuri92 8 yıl önce
      • Crack, keygen gibi araç paylaşımı sitemizde kesinlikle yasaktır.Lütfen bu tür taleplerde bulunmayınız. Size şunu söyleyebilirim programın en son halini katılımsız yapın. ismailsarp 8 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol