Katılmaya çalıştığınız ağda güvenlik sorunları var hatasının çözümü nedir?

0

Telefonda herzaman sıkıntısız girdiğim İnternete girerken artık ağda oturum aç diyor ve ona tıklayınca beni şöyle Bi yere gönderiyor aşağıya resmini koyarım ve şu yazı yazıyor katılmaya çalıştığınız ağda güvenlik sorunları var diyor napabilirm bağlanmayada korkuyorum ve ilk seferde bağlanmıştım ve youtube girmiştim bilgilerim çalınmışmıdır bide İnternet olması gerekenden kötü ve yavaştı. Korkuyorum bişey oldu diye İnternettede hiçbirşey bulamadım hocalarım lütfen yardım edin

teknoware teknoware (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    http //captive.apple.com/generate_204 adresi genelde Captive Network denen ödemeli  ya da giriş yapman gereken ağlarda karşına gelir.  

    Hani kafe, restoran gibi yerlerde ağa bağlandığında seni ilave bir üyelik ya da giriş yapma sayfasına yönlendiren ağlarda.  Bağlanmak istediğin ağ bir firmaya veya kafe gibi bir ağa aitse bu normal. Tekrardan giriş yapman gerekir. Çıkan güvenlik önlemi uyarısı da bundan dolayı. Evindeki ağda böyle bir şeyle karşılaşıyorsan o zaman tuhaf bir durum var demektir. 

    Bu ağ sana ait bir ağ değilse güvenilir olmayabilir. Şifrele yöntemi kırılabilir veya zayıftır. Bu gibi ağlarda elbette bilgi çalınma riski var. Bu ağ senin mi değil mi önce bunu anlayalım.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Ağ bana ait teknoware 4 yıl önce
    • @teknoware modem arayüzüne erişebiliyor musun? Kablosuz ağ güvenliğini kontrol eder misin ne olarak ayarlanmış? hakan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol