Kazançlarınız risk altında: Gelirinizin ciddi oranda olumsuz etkilenmesini önlemek için bazı ads.txt dosyası sorunlarını düzeltmeniz gerekir.

0

Bir sitem var ve google adsende bağlantısı var. Sitem düzgün olarak çalışıyordu fakat bir kaç haftadır Kazançlarınız risk altında: Gelirinizin ciddi oranda olumsuz etkilenmesini önlemek için bazı ads.txt dosyası sorunlarını düzeltmeniz gerekir. uyarısı ile karşı karşıyayım. Hemen düzelti tıkladım ve orada anlatıldığı gibi ads.txt dosyasını indirdim ve sitemin ana klasörüne ekledim sitem.com/ads.txt yazdığımda dosya karşıma geliyor. Yani ads.txt dosyasının olduğundan eminim ama Google ısrarla "Kazançlarınız risk altında: Gelirinizin ciddi oranda olumsuz etkilenmesini önlemek için bazı ads.txt dosyası sorunlarını düzeltmeniz gerekir." uyarısı verip duruyor. Ne yapmam gerekiyor? ads.txt dosyasını nasıl google'a gönderirim?

Soru bana ait değil arkadaşlar webmaster olan bir arkadaşım rica etti. Yardımcı olursanız sevinirim.

 

alivecan alivecan (337)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    ads.txt dosyasını Google'a göndereceğin bir bölüm yok. Maalesef Google ads.txt denetleme konusunda yavaş çalışıyor. Ben bir müşterinin sitesinde böyle bir işlem yapmıştım. Yaklaşık 1 ay sonra bu uyarıyı kaldırdı.

    Yabancı forumları da inceledim. Ads.txt dosyasını algılaması baya sürüyormuş pek çok kişi bundan şikayetçi. Sonuç olarak beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok şuanda.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol