Killer Network Service nedir?

0

Görev yöneticisinde Killer Network Service adında bir işlem var. Bazen aşırı CUP kullanıyor. Killer Network Service virüs olabilir mi? Kill er Network Service dosyasını nasıl silebilirim, sildiğimde bir sorun yaşar mıyım? Lütfen yardım edin.

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Killer Network Service virüs ya da zararlı yazılım değil.  Killer Network Service farklı markalar ile gelen ve ağ trafiğinin yani internet kullanımının daha iyi hale gelmesini sağyalan bir yazılımdır.

    Genellikle online oyunlarda daha iyi sonuç almak için kullanılır. Killer Network Service online oyun oynuyorsanız ağ genişliğinin büyük bir bölümünü online oyuna ayırır böylelikle yüksek ping gibi sorunları daha az yaşarsınız. Asus, Dell, MSI gibi farklı marka bilgisayarlarda Killer Network Service karşınıza gelebilir. 

    Genelde oyuncu laptop'u adı verilen laptoplarda wifi'nin daha verimli, özellikle online oyunlarda daha sağlıklı çalışması için vardır. Sonuç olarak zararlı yazılıma ya da virüs değil.  WiFi performansını arttırıcı bir yazılım, bileşen. Kaldırmamakta fayda var.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

    • oraya acer de yazabilirmisin acer nitro 5 mesela onda var :) adils 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol