Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatasının çözümü nedir?

0

Bitirme ödevi için görüştüğüm kişiyle telefondan ses kaydı almıştım dosyayı telefonda görebiliyorum ama açmıyor bilgisayara bağlayınca da görüyorum ama orada da açmıyor bilgisayara kopyalamaya çalıştığımda ise Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş  hatasını alıyorum yardım eder misiniz?

eray1965 eray1965 (11)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatası bir dosya bozuksa ve kopyalama işlemi yapıyorsanız karşınıza gelir.

    Eğer sadece tek dosyayı kopyalıyorsanız ve karşınıza Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatası geliyorsa bu dosya bozulmuş demektir.

    Eğer bir klasör kopyalıyorsanız ve karşınıza Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatası geliyorsa, bu hatanın çıktığı ekranda bozuk olan dozyanın adı görüntülenir. Kopyalama sırasında bozuk olan dosyaya denk gelindiğinde ekrana Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatası çıkar. 

    Bu durumda o dosyayı atlayarak kopyalamaya devam edebilirsiniz.

    İkinci bir durum bağlantıda sorun olabilir. Eğer ses dosyası telefonda SD kart üzerinde kayıtlı ise SD kartı doğrudan bir bilgisayara bağlamayı deneyin.  Bu şekilde kopyalamayı deneyin.

    Yine telefonunuz destekliyorsa bilgisayaa bağlantı yapıldığında karşınıza gelecek olan bağlantı türlerinden MTP, PTP yerine USB depolamayı seçin. Bu şekilde bağlantıyı gerçekleştirin. MTP, PTP bağlantılarda veri doğrulama kontrolü yapılır. Bu sebepten hata veriyor olabilir.

    Kitaplık, sürücü, veya medya havuzu boş hatası %90 dosya bozulduğunda ortaya çıkar. Bu durumda de kurtarmak için yapılacak pek bir şey yok maalesef. Dediklerimi deneyebilirsiniz.

    hakan hakan (15409)
    7 yıl önce cevaplandı

    • tek dosyayı kapsamakta ses kaydı ilk başta çalışıyordu daha sonra hafıza kartına taşıma işlemi yapmış arkadaş ondan sonra bozuldu dosya herhangi bir çözümü yok mu eray1965 7 yıl önce
    • Hafıza kartını bilgisayara takın. Oradan deneyin. Yine hata verirse Recuva ile kurtarmayı deneyin. hakan 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol