Kobo 10 TL indirim kuponu nasıl işler?

0

Kobo'dan kitap alacağım. Ancak, şöyle birşey var. İlk kitabınızdan "10 TL indirim kazanın" diyor. Bu indirim, 10 TL altı kitaplar için geçerli mi? Eğer değilse, illaki 20 TL ve üstü kitap mı almam gerekiyor? Ve birde, ben diyelim 12 TL'lik bir kitap aldım. 10 TL indirimin, sadece 2 TL'sinden mi faydalanacağım? 8 TL nereye gidecek? O kalan indirim kuponunu başka kitaplarda kullanabilecek miyim? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Saçmaladım sanki:) 

ebuhasan ebuhasan (30)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Kobo der ki: 

    *Teklif yalnızca kobo.com’dan ilk alımlarını 7 Aralık 2018 12:00 EST ila 31 Aralık 2019 23:59 EST arasında yapan Türkiye vatandaşları için geçerlidir. 15 TL’lik kredi otomatik olarak toplamda 15,01 TL veya üzerindeki sepetinize uygulanacaktır (vergi hariç). Kredi, bir kez kullanılabilir ve sadece ilk alımlar için geçerlidir. Geçmişte Kobo hesabınızı kullanarak bir satın alma yaparsınız, bu teklif için uygun olmayacaksınız. Bu fırsat başka fırsatlarla veya promosyonlarla birleştirilemez ve daha önceki alışverişlerin bakiyesinde kullanılamaz. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra indirim uygulanamaz veya indirim tutarı iade edilemez. Rakuten Kobo Inc. bu teklifi herhangi bir zamanda önceden haber vermeden değiştirme veya iptal etme hakkını saklı 

    Teklif açıklamasınsa 15 TL yazıyor ama yukarıda da 10 TL yazıyor. Onlarında kafası karışmış sanırım. Siparişin 2 TL olursa para ödemezsin ama geri kalan 8TL de çöp olur.

    Şimdi sana anlatayım: 20 TL tutarında kitap alırsan, sepette, 10TL indirim yapılacak yani en 10TL ödeyeceksin. 12 TL tutarında kitap alırsan sadece 2TL ödeyeceksin.

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol