Korsan Windows'a bedava Windows 10 yükseltmesi olacakmı?

0

Korsan Windows kullananlar, Windows 10'a bedava geçecek mi, geçmeyecek mi? Cevap belli oldu!

Bu cevap bir sonraki mesajda..

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Microsoft, lisanssız Windows kullanıcılarının Windows 10'a yükseltme işlemleriyle ilgili detayları biraz daha ortaya çıkardı.

    İşletim sistemleri grubu başkan yardımcısı Terry Myerson, "yalnızca orijinal Windows kullananların ücretsiz yükseltebileceğini" söyledi ve şöyle devam etti: "Windows 10'a ücretsiz yüksetme teklifimiz, tüm lisanssız Windows cihazları için geçerli olmasa da, her zaman yaptığımız gibi, cihazlarını lisanssız durumda kullanmaya devam edenlere Windows 10 sunmaya devam edeceğiz." Myerson, lisanslı olmayan Windows kopyalarının zararlılara, bozulmalara ve dolandırıcılığa daha açık olduğunu da vurguladı.

    Myerson'un açıklamalarından Windows 7, 8 ve 8.1'in lisanssız sürümlerini kullananların, Windows 10'a geçmek için ücret ödeyebileceği çıkıyor. Bununla birlikte böyle bir durumda ne kadar ücret ödeneceği belli değil.

    Windows'unuz orijinal mi?

    İşletim sisteminiz Windows ise ve masaüstünde bir filigran görüyorsanız, işletim sisteminiz lisanslı olmayabilir. Myerson, sistemini yeni satın alan ancak masaüstünde filigran gören kullanıcılara, cihazlarını satıcıya götürmelerini tavsiye ediyor.

    Eski PC'ler

    Windows 7'den önceki Windows'ları kullananlar, Windows 10'a ücretsiz olarak yükseltmeyecekler. Ancak Microsoft, bu kullanıcılar için uygun bir geçiş fiyatı belirleyecek.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol