kshop.com.tr güvenilir mi?

0

Kshop.com.tr adresinden Coronavirüsü için maske siparişi vermek istiyorum. Daha önce alışveriş yapmadım. Daha önce kshop.com.tr web sitesinden alışveriş yapan var mı? Bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Pazar günü kshop.com.tr  üzerinden "N95 Krutt FFP3 Korumalı Virüs ve Bakteri Maskesi Model (SF3) Siyah (6 ADET)" sipariş ettim. Ben sipariş ettiğimde 162 TL civarındaydı. Bugün bir arkadaşıma önerdim "N95 Krutt FFP3 Korumalı Virüs ve Bakteri Maskesi Model (SF3) Siyah (6 ADET)" ürün 192TL olmuş.  Fiyatları sürekli değişiyor. Benim siparişim henüz gelmedi. 

    Siparişi üye olmadan verdim. Sipariş maili filan gelmedi. Bu biraz tuhaf. Fakat telefonuma sms geldi.  Sipariş durumunu görebilmek için (üye olmadan verilen siparişlerde) bir yol yok. Bu can sıkıcı. 

    Whatsapp üzerinden destek almaya çalışıyorum. yoğun olduklarını tahmin ediyorum. Sipariş gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum. Çünkü N11 üzerinde Krutt satışı yapılmıyor. Stokta yok demişler. kshop.com.tr nereden alacak nasıl ulaştıracak bilmiyorum. Bence sen sipariş etmeden önce benim siparişimin durumunu bekle. Ben bu başlığı güncelleyeceğim.

    Güncelleme: 

    Siparişim geldi. Sipariş tarihinden itibaren 5 gün sonra geldi. Ben hafta sonu sipariş etmiştim bundan dolayı biraz uzun sürmüş olabilir. Siparişle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Paketlemesi de normaldi.

     

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Daha önce bu siteyi hiç duymamıştım fakat bu site pahalı satıyor ürünlerini :/ yorum yapamam ben çünkü daha önceden bir ürün almadım.

      Daha önceden hiç duymadığım bir kitap sitesi ve teknoloji web sitesinden bir ürün almıştım gayet sağlam ve iyi paketleme ile gelmişti.

      darkcrak darkcrak (5168)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol