Laptoba "SpeedFan" , "Phoebetria" tarzı programlar zarar verir mi ?

0

Laptoba "SpeedFan" , "Phoebetria" tarzı programlar zarar verir mi ?​

 

Sizce verir mi arkadaşlar ? Az önce SpeedFan yükledim ve resmen çalıştı.Daha önce bir çok defa yüklemeyi denediğimde çalışmamıştı.Galiba işletim sistemi sürümüyle alakalı birşey.Windows 8 desteğide yeni gelmiş.

 

Düşüncelerinizide bekliyorum. :)

akif52 akif52 (34)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Zarar vereceğini düşünmüyorum.Bu tarz programlar ile Fan hızlarını kontrol edebilirsiniz.Şu şekilde düşünün bu programlar fan hızlarını eğer bilgisayarınız izin vermeseydi kontrol edemezlerdi.

    Artık ASUS, GIGABYTE, MSI gibi markalar kendi yazılımlarını ile fan hızları kontrol etmeye ve bilgisayarınızı overclock etmeye izin veriyorlar.Kullandığınız programlar ile bu markaların programları fan hızlarını kontrol ederken aynı altyapıyı kullanacaklardır.Bu durumda zarar verme gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Laptop ama gerçekten etmez değil mi ? Birde nasıl ayarlayacağım ya tam olarak bilmiyorum.Phoebetria daha kullanışlı geldi hoş bir arayüzü var. akif52 8 yıl önce
    • http://uzmanim.net/soru/bu-guncellemeyi-yuklemelimiyim-amd-drivers-guncelleme-islemi/61659 http://uzmanim.net/soru/sizce-bu-surucuyu-kaldirmali-miyim-nasil-kaldirabilirim/61755 bunlarada bi bakarsanız çok iyi olacak .:) akif52 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol