Laptobumda 2 Windows 7 Var Ve Sıfırdan Format Nasıl Atabilirim

0

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi laptobumda açılışta 2 windows 7 var bunu nasıl düzeltebilirim.Ve format atmak istiyorum win 7 cd si mevcut nasıl tam format atabilirim kalıntı olmadan

kahramanca42 kahramanca42 (61)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 7 Nasıl Format Atılır? (tıkla)

    Disk bölümleri Sürücü Seçeneklerinde C: zaten silinmesi ve yeni windows yüklenmesi gereken sürücüdür (bölümdür). Bu seçeneklerde ikinci Windows yüklü bölümüde silersen daha sağlam ve sağlıklı olur. Sildikten sonra yine aynı seçeneklerde aynı bölümü yeniden oluşturup biçimlemdirebilirsin (Ama yeni windows yüklemesi için o bölüme değil, C: seçilmesi gerekir). Eğer bunu yaparsan format tamamlandıktan sonra o bölüm sıfır bir halde kullanıma hazır olacaktır.

    Ama bunun için başka bir yol daha izlenebilir. Format aşamasında bu ikinci bölüm silinir ama yeniden oluşturulmaz ve diğer bölümde yeni windows yüklenmesi tamamlanarak windows oturumu açıldıktan sonra windows ortamında Disk Yönetimi yolundan bu ikinci bölüm oluşturularak, biçimlendirilebilir ve bu şekilde yine sıfır halde kullanılır bölüm yapılabilir (İkinci bölüm, D: bölümü).

    Kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol