Laptop'a bluetooth hoparlör takabilir miyim?

0

Laptop'um da bluetooth yok ama bluetooth cihazları ile bluettoth hoparlörü bilgsayarıma bağlayabilir miyim ? ve nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

perez107 perez107 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Öncelikle bluetooth cihazınızı bilgisayarınıza tanıtıcaksınız onu bir aygıt olarak tanıyacak ve yüklemesi gerçekleşicek . Bu yükleme otomatik olmaz ise cihazınızın  CD'sinden kurulum gerçekleştirebilirsiniz .

    Sonra bu kurulumu gerçekleştirdiğiniz cihazınızı aktif hale getirin . bluetooth hopörlörünüzü de aktif hale getirin ve birbirine eşitlenmesini sağlayın . Kurulumunuz gerçekleştiğince bilgisayarınıza hopörlörünüz bağlı olucaktır 

    blackheaven blackheaven (728)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Bluetooth özelliği yoksa PC'ye önce bu özellik ve yeteneği kazandırmamız lazım. Buda satın alarak laptopunun USB portuna takacağın bir bluetooth dongle (çubuk) ile olur.

      Bu linktekilerden birini seçerek alabilirsin. Orta kalite birşey yeterli olur (tıkla)

      Bundan sonrası çok kolay. Bağlamak istediğin bluetooth hoparlörü açık halde bulundurarak laptop ile eşleştirme yapacaksın. Bu eşleştirme için gerekli arabirim PC'ye bluetooth dongle ile birlikte eklenecektir.

      Bir problem olmaz ve zorlanmadan yapabilirsin.

      Eğer yapamazsan yine buradan yardımcı oluruz. 

      Kolay gelsin.

      Not: Yukarıda verdiğim linkte ürünler ile ilgili daha önce satın alanların yaptığı yorumları okumanı ve bularıda değerlendirerek tercihte bulunmanı tavsiye ederim.

      Edit:

      Bazı cihazlar eskiye dönük destekleyebiliyor ama senin hoparlörünü bilemem. Destekleyebilirde, desteklemeyebilirde. Kılavuzuna bakmak lazım. Fakat sen neden eski yeni tüm sürümleri destekleyen bir dongle düşünmüyorsun? Hem bunlar daha kaliteli ürünlerdir ve kafan rahat olur. Biri 13-15 lira ise diğeri 30-35 lira civarı. 15-20 Lira fazla verirsin, kafan rahat olur, öyle değilmi ya :) Yorumlarıda oku demiştim. Yorumlarda kafandaki tüm sorulara cevap olabilecektir. 1- Ürünün özelliklerine bak 2- Yorumları oku 3- Orta kalite (30-35 Liralık) bir cihaz düşün. 

      temmuz temmuz (12505)
      7 yıl önce cevaplandı

      • bluettoth 2.0 alsam hoparlör 4bluetooth 4.0 olsa bağlanmaz diyorlar doğruluğu var mı acaba ? perez107 7 yıl önce
      • Mesajımın alt kısmına bir daha bak. temmuz 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol