Laptop açılırken "Windows önyükleme yöneticisi" diye bir ekranda kaldı

0

Acer marka laptopum açılırken ekranda Windows önyükleme yöneticisi diye bir sayfa çıkıyor, "enter tuşuna yada F8 tuşuna basın" diyor. Hepsini denedim ama yinede açılmıyor, yardımcı olursanız teşekkürler. 

zakkum38 zakkum38 (1)
6 yıl önce sordu

  • Bahsettiğin ön yükleme ekranının resmini çekerek konuya ilave etmelisin. Enter'a veya F8'e basın yazın yazıyor demekle olmaz. Yani sadece bu bilgi yeterli olmaz. temmuz 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

windows önyükleme yöneticisi ekrana geliyorsa bilgisayarda işletim sistemi zarar görmüş demektir.

Bilgisayarı aniden kapatmak, elektrik kesintisi, diskte oluşan sorunlar bilgisayar ilk açıldığında ekrana windows önyükleme yöneticisinin gelmesine sebep olabilir.

Ekrana windows önyükleme yöneticisi geliyorsa yapılabilecek en iyi şey, bilgiasayarı Windows kurulum medyası ile açmak ve onarma işlemini başlatmak olmalıdır. Windows kurulum medyası Windows kurulum dosyalarını içeren bir DVD ya da USB bellek olabilir.

Windows kurulum medyasını bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarı kapatın. Bilgisayarı yeniden açın. DVD kullanıyorsanız DVD, USB kullanıyorsanız USB üzerinden bilgisayarı açın. Ekranda dil seçeneği gelir. Dili seçin ve daha sonra Bilgisayarı onar seçeneğini seçin.

Windows kurulum medyası yoksa işlem yapamazsınız. Dediğim gibi işletim sistemi bozulmuş veya hasar görmüş.

hakan hakan (15394)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol