Laptop da Wifi Sorunum Var

0

Wifi Çekiyor Ama Ünlem İşareti Gösteriyor Hata veriyor Wifi Aygıtımımı Formatlayabiliyormuyum Pc Formatladım olmadı Yardım Arkadaşlar İntenetSizilik Kötü  Wifi Sorunlu Ne Yapcam Bilmiyorum Cmd dende Sıfırladım Olmadı Aygıt Yoneticisinden Güncelledim Olmadı 

e3e3e3 e3e3e3 (15)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Ağ Sürücülerinde problem vardır büyük ihtimalle Wi-fi sürücüsünü aygıt yöneticinden kaldırıp yeniden kur.

    ayberk ayberk (71)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      WiFi çekiyor derken neyi ifade etmek istiyorsun? İnternete bağlanabiliyorsunda web sayfalarınımı açamıyorsun yoksa hiç internete bağlanamıyormusun (İkisi aynı şey değil)?

      Ünlem nerede? Aygıt Yöneticisinde kablosuz bağdaştırıcıdamı? Eğer böyleyse WiFi adaptörünün driver'ı uyumsuz veya bozuktur. Kaldırarak uyumlu ve sağlam bir driver kurmalısın.

      Eğer hata işareti masaüstü saat/takvim yanında kablosuz ağ bağlantısı ikonu üzerindeyse, denetim masasından Ağ Paylaşım Merkezine gir ve oradan sağ tık marifetiyle kablosuz bağlantını önce devre dışı bırak ve sonra yeniden etkinleştir.

      Veya klavyede Fonksiyon tuşu ile birlikte wireless on (etkin) düğmesine bas (Klavyenin üst kısmında olmalıdır ama her laptopta olmayabilir, tuşun üzerinde ilgili bir işaret veya ikon bulunabilir). Olmadı, önce off ve sonra yeniden on bas. Bu son belirttiklerim, ilgili driver düzgün çalışıyor varsayımlıdır. Yoksaki bu tuşlar hiçbir işe yaramaz ve bu tuşların düzgün çalışabilmesi için ayrıca anakart chipset driver'ınında kurulu olması gerekir.

      temmuz temmuz (12505)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol