Laptop ekran yok

0

Bilgisayarımın görüntü bağdaştırıcısını "driver booster" programı ile güncelleyip normal bi şekilde kapattım ve ertesi gün sistem çalışıyor ama ekran tamamen kapkara oluyor(hiçbir görüntü yok). Ramlerin yerini değiştirdim her şeyi söküp güç tuşuna basma olayını da yaptım ama değişen bişey olmuyor.

hanburhan hanburhan (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayar açilirkende böýlemi yoksa açyldyktan sonrami. Yani güç düğmesine bastiğin zaman bigisayarin marka adini gösteriyor ya. Bilgisayarina yeniden format atman gerekiyor galiba. Driver boster gibi yardimci programlar ile ekran kartini güncellersen bunun gibi sorublar yaratyýor. Işlemcin AMDmi.

    benmerakettimde benmerakettimde (1)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Pc açıldığı an öyle hep siyah yani. Ekrana asla bişey gelmiyor ne logo ne bios. Kart amd ati ama windows onu görmüyor onun yerine microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var ben onu güncelledim. Zaten pc çalışırken ekranda çizgiler vardı oyun falan da açamıyor çünkü ekran kartı sistemde yok. Windows update ile gelmişti çizgiler gitti pc düzeldi ama 1-2 dakika sonra yine çizgiler geldi ben de öyle kullanmaya mahkum kaldım derken hep bozuldu.

      hanburhan hanburhan (1)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol