Laptop sürekli açılıp kapanıyor ne yapmalıyım ?

0

Lenovo ideapad 510-15ı... laptop uğraştıktan sonra kapattım.Tekrar açayım dedim ama sürekli olarak açılıp kapanıyor çözüm yolları nelerdir(Güç düğmesine baıp denedim olmadı).

moskun moskun (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Ne yaptıkdan sonra oldu bu sorun içini açıp kurcaladıkdan sonra mı?

    Geçen bilgisayarımın termal macununu değiştirdim ve bilgisayarı topladım tüm kabloların da takılı olduğundan emindim sonra bilgisayarı topladım ve açmayı denedim ışık geliyor ve hemen gidiyordu sonra tekrardan açtım bilgisayarı tüm kabloların hepsi takılıydı fakat ben de dedim ki bilgisayarı söküyim baştan aynı işlemleri yapıyim sonra tüm işlemleri tekrardan yaptım ve bilgisayar açıldı.

    Bir olayı daha anlatıyim:

    Birine ram sipariş ettik ve bilgisayarına taktım sonrabilgisayara ışık geliyordu ve hemen gidiyordu eski RAM'ı taktım direk açıldı yenisini takınca açılmadı sonra yeni RAM'ın bozuk olduğunu fark ettim. 

    ÖNEMLİ UYARI: Bilgisayarı kurcalamayın yani bilgisayar kurcalanmak için üretilmemiştir ya oyun yada iş için üretilmiştir tecrübesi olmayan kişi videolar izleyip hızlandırmaya çalışıyor fakat bilgisayarı bozuyor sonra bizden yardım istiyor ama yardım ediyoruz fakat benim ricam bilgisayarın system dosyaları ile veya başka yerlerini kurcalamayın eğer tecrübeniz yok ise.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Pc çöktü bende usb üzerinden linuxla upraşıyordum.Bazen windows logosu gözüküyordu beklememek için açma kapatma düğmesine basıp yeniden başlatıyordum.

      moskun moskun (1)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Merhaba, yanlış anlamamışsam yeni bir işletim sisteniyle uğraşırken zorla kapama(veya kapamalar) yaptın ve şimdi sürekli açılıp kapanıyor. Buraya kadar doğruysa sanırım bilgisayarında bir adet depolama birimi var ve oda zorla kapama yüzünden pert olmuş olabilir ki bunun çoğunlukla telafisi yoktur ama işletim sistemini kurarken bir hata yapmış ve bunun sonucunda harddisk i çıkmaza sokmuş olabilirsin. İki şekildede bir uzmana götürmelisin.

        remotyyr32 remotyyr32 (3)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol