Laptop Tamir Sonrası Wi-Fi Çekmeme Sorunu

0

Selam, bilgisayarım çok ısındığı için tamire gönderdim. Bilgisayarım yapıldı ancak her zamanki yerinde (yan odada) çekmiyor. Modemin yanında ise 1 metre uzaklıkta bile 3 diş çekiyor. Biraz daha açıklayacak olursam interneti bazen görüyor bazen görmüyor. Gördüğü zaman bağlan diyorum ve Wi-Fi simgesinde ünlem çıkıyor ve imleci üzerine getirince "Tanımlanıyor, İnternet erişimi yok" yazıyor.  Nasıl olur da sıkıntısız kullandığım yerden internet çekmiyor anlamıyorum. Bilgisayarımın çekmediği yerden telefonum 5 diş çekiyor.

bcaggul bcaggul (117)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Tamir sonrası bu şekilde bir problem yaşıyorsanız, donanımsal olma ihtimali insanı kuşkulandırıyor tabiki.

    Ama siz yine de ne olur ne olmaz diyerek, Notebook WLAN sürücüsünüzü indirin ve tekrar kurun.Bazen hatalı sürücülerde buna sebep olabiliyorlar.

    Eğer sürücü sorununu ile durumu aşamazsanız, çok geçmeden tamir ettiğiniz yere götürün ve durumu belirtin.Sorunun tamirden sonra olduğunu ve isterseniz sizde test edin gibi cümleler söyleyin.Laptopların içinde Wi-Fi kartları vardır.Bu kartlar zarar görmüş olabilirler.Ya da Wi-Fi kartlarına bağlı antenler olabilir.Bu antenler takılmamış veya zarar görmüş olabilirler.Bu durumlarda sizin elinizden birşey gelmeyecektir.Tamir ettiğiniz yere giderek durumu belirtin.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol