Laptopım 32 bitte ama 64 bite de uygun 64 bite ben nasıl geçiş yapabilirim aşamalı anlatırmısınız?

0

Normalde 64 bitlik laptop acemi bir formatla 32 bit'e düşürülmüş. Ben tekrar 64 bit için iso dosyası yükledim ama herhangi bir şekilde açamıyorum bile ne yapmam lazım biri bana anlatabilir mi?

konsantrasyone konsantrasyone (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    ISO dosyasını nereye yükledin? ISO dosyasını açmak falan gerekmiyor. Zaten ISO dosyasını açarak PC'ye işletim sistemi yükleyemezsin. Download ettiğin ISO dosyasını Nero veya benzeri başka DVD yazdırma programıyla -kalıp olarak- DVD'ye yazdırmalı, daha sonrada PC'yi bu DVD ile başlatarak ön yükleme sonrası yeni işletim sistemini kurmalısın. Yani PC'ye format atmalısın (Format olarak bilinir PC'ye işletim sistemi yüklemek).

    İşletim sistemi yüklemek için DVD değilde Flash Bellek windows yükleme medyasınıda tercih edebilirsin. Bunun için (bootable windows yükleme flash belleği oluşturmak için) Rufus (tıkla) programını kullanabilirsin.

    Bu işleri ilk defa yapacağına göre yanında biraz tecrübeli, birazda bilgili biri olursa daha iyi olabilir. İlk seferinde öğrenmiş olur, daha sonrakilerde tek başına yaparsın.

    Kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol