Laptopta Windows 8.1 kuruluydu.Şuan Windows 7 Devamı Açıklamada

1

Format için bilgisayarcıya vermiştim adam Windows 7 kurmuş.Şuan da AMD Ekran kartı kod 43 hatası veriyor.Windows 8 yapınca sorunu düzelen gördüm.Ben eski windowsuma nasıl geri dönebilirim yada bu kod 43 hatası nasıl çözülür? Eski kod 43 makalesinde yaptım her şeyi fakat işe yaramadı bakabilir misinizz ??

fethihazar fethihazar (6)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sen eski yüklü Windows 8.1'e dönemezsin ama istersen sıfırdan yeni bir Windows 8.1 yükleyebilirsin. Bunun için bir kurulum DVD'sine veya bootable hazırlanmış bir kurulum flash belleğine ihtiyacın olur (Eğer hazırda yoksa bunları oluşturabilmek için önce web'den Windows 8.1 kurulum dosyası iso download etmen gerekir).

    Ama uğraşmak istemiyorsan hazır yüklü Windows 7'de ortaya çıkan ekran kartı sürücüsü hatasını düzeltmek daha kolay. AMD Resmi sitesinden ekran kartının tam modeline göre Windows 7 için doğru sürücüyü download ederek sisteme yükleyebilirsin. Eğer bunları kendi başına yapmakta zorlanıyorsan PC'yi Windows 7 yüklettiğin yere götürerek ondan hatalı sürücüyü değiştirmesini isteyebilirsin.

    Veya -Windows 7 yüklenmesi sırasında eğer sabit diskin tamamı biçimlendirilmediyse- laptopun orjinal işletim sistemi olan Windows 8.1'i sabit diskin recovery'sinden laptop marka/modelinde bunu destekliyorsa PC'ye geri yükleyebilirsin yada bunu yapmasını bilgisayarcı dediğin yerden isteyebilirsin.

    Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hatası çözümü (tıkla)

     

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol