League Of Legends oyununda açılmama sorunu

0

Arkadaşlar öncellikle merhaba, oyuna girdiğimde karakter seçme ekranında karakter seçtikten sonra oyuna giriyoruz ya o bölümde "%" dolma bölümü açılmıyor client altta gözüküyor biraz bekliyor sonra kendi kendini kapatıyor ve yeniden bağlan diyor. Yeniden bağlana tıkladığımda aynı döngü devam ediyor bildiginiz üzere LoL destek artık cevap vermemek için kendini kapattı çözümü uzun süredir arıyorum ve bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum, teşekkürler. :)

ishakus ishakus (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba,

    Hero seçme ekranından sonra oyun kendini alta alması normaldir, sen o sıra oyun açılırken masaüstünden herhangi bir yere tıklıyorsan alta alır kendini. Çözümü basit, Oyun aslında başlıyor kendini alta atıyorsa görev çubğundan oyuna girebilirsin.

    Oyun açılırken client açılıyorsa client ayarlarından oyun başlarken client işlemciyi kapat diye kutucuk var ona işaretleyip kaydedersen oyun başlarken client çıkmaz.

    ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      İlkay merhaba hayır öyle değil şampiyon seçtikten sonra süre dolduktan sonra launcher başlıyor değilmi tm(clien) launcher açılıyor ama ekran gelmiyor sonrasında üzerine tıkladıgımda birşey olmuyor yada tıklamasamda birşey olmuyor 10 saniye kadar duruyor ve otomatik kapanıyor sonra oyuna yeniden bağlan şeyi geliyor tıklıyorum ve döngü devam ediyor yani ne kadar yeniden bağlan desemde aynı şekilde devam ediyor yani oyuna tıklayıp açılma ile ilgili değil dediğin gibi istemciyi kapatma seçenegini de denedim aynı şey oluyor itemci kapanıyor mesela oyuna girmiyior aynı şekilde masaüstü gözüküyor cliennt simgesini alta atıyor tıklasamda tıklamasamda açılmıyor ve 10 saniye sonra kapanıyor ve yeniden bağlan şeyi geliyor :/

      ishakus ishakus (1)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol