Leno Z580 Solid State Disk Önerisi

0

Photoshop cs6 programı çok geç açılıyor ve kapanıyor ortalama açılıp kapanma süresi 10-15 dakkikayı buluyor netteki performans ayarlarını yaptım fakat faydası olmadı sadece bu programda bu sorun oluyor. işletim sistemi windows7 Solid State Disk almaya karar verdim. Fakat hangi marka olmalı ve teknik özellikleri nasıl olmalıSolid State diskler hakkında hiç bir bilgim yok.Leptopdaki programlar Photoshop CS6 Aimp mp3 Kersperkey Antivürüs chorome maxithon torrent indirme programı ultra iso Ashompoo Burning Sitidyo GTA Vice Citiy GTA -3  Gülmeyin Tarzan Goal3 oyunları var Leptopu Photoshop nette sörf yabancı dizi izlemek netten televizyon izlemek için kullanıyorum.

 

efe efe (65)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    SSD disk alırken bütçeniz önemli bir kriter.

    SSD alırken dikkat etmeniz gerekenler

    • Kapasite
    • Okuma / yazma hızı
    • Fiyat

    Doğal olarak okuma / yazma hızı  en yüksek ve kapasitesi size uygun olan bir SSD'yi seçmelisiniz. Herhangi bir donanım satan sitedeki filtreleri kullanın. Bütçe aralığınızı girin. Almak istediğiniz kapasiteyi seçin. Tavsiyem minimum 256GB olsun. Bütçeniz elveriyorsa daha yukarısını da alabilirsiniz.

    Okuma yazma hızı aralığında uçurum olmasın yani okuma 530MB/s yazma 230MB/s olmasın. Birbirine yakın değerler olsun. 560MB okuma 530MB yazma gibi.

    hakan hakan (15424)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol