Lenovo ekran parlaklığı sorunu

0

Lenovo Z500 kullanıyorum. Ekran parlaklığı ile ilgili sorun yaşıyorum. uzmanim.net'te bahsedilen çözümü yaptım. Uyguladığım çözüm : http://uzmanim.net/soru/lenovo-z500-ekran-parlaklik-sorunu/920

Burada ekran parlaklığı sorunu için yaptıgınız çözümü yaptım ama sürücüye geri dön basılmıyor. Sürücüye dön pasif durumda. Ne yapmam lazım? Lenovo Z500 parlaklık sorununu nasıl çözebilirim?

 

yase yase (1)
9 yıl önce sordu

  • Soru tarafımca düzenlenmiştir. hakan 9 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Birkaç cümleyle neler olduğunu ve neler yaptığını yazsaydın daha iyi olurdu ama sanıyorum ekran kartı önceki driver dönüşü sağlamak istiyorsun ve bu yapılamıyor, öylemi?

Eğer böyleyse çözüm çok zor değil. Mevcut ekran kartı driver'ını kaldırır ve istediğin versiyon driver'ı yeniden yükleyebilirsin.

Driver'ları ve bilhassa ekran kartı driver'larını üreticilerin kendi sitelerinden temin etmenin önemi çok fazladır. Buna kesinlikle dikkat edilmeli.

Laptoplarda batarya ile kullanım modunda ekran parlaklığı ayarları Güç seçeneklerinden (Denetim masası/Donanım ve ses/Güç seçenekleri) ayarlanabilir. Dengeli ve Tasarruf modu.. Hangisi seçiliyse oradan "Pilin ayarlarını değiştirin" seçeneğinden.. Veya doğrudan "Yüksek performans" tercihinde bulunularak otomatik en parlak ayarlar seçilmiş olur.

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce cevaplandı

  • ekran parlaklığı sorunu çin yaptığı çözümleri yaptım olmadı.ekran düzelmedi yase 9 yıl önce
  • Yine aynı şeyi yazmışsın. O baktığın konuda neler tavsiye edilmekteydi ve sen neler yaptında olmadı? O konu altına mesaj yazarak, tavsiye edilenleri yaptım ama olmadı demeliydin. Yeni konu açıyorsan buraya neler olduğunu yazmak gerekirdi. Kimseyi link aramaya zorlamamalısın. Başkalarıda senin kadar üşengeç olabilir değilmi?! :-) temmuz 9 yıl önce
  • Temmuz haklı. uzmanim.net üzerinde binlerce çözüm var. Hangi çözümden bahsettiğin konusunda biraz daha bilgi vermelisin. cemphp 9 yıl önce

0

Sanırım bundan bahsediyor: Lenovo z500 ekran parlaklık sorunu

Eğer sürücüye geri dön bututon pasif ise daha önce hiç bir grafik sürücüsü yüklenmemiş demektir.

Buradan Intel HD 4000 sürücülerini indirin ve yükleyin.

Intel® HD Graphics Driver for Windows* 7/8/8.1 32-bit 

Intel® HD Graphics Driver for Windows* 7/8/8.1-64-bit

 

cemphp cemphp (651)
9 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol