Lenovo Z5-70 Serisi Chrome Windows 10 vb. sorunlar.

0

Merhaba. Bugün Lenovo Z serisinden Z5-70 modeli satın aldım. Ürünün özellikleri kısaca 

Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 8 GB Bellek Hızı1600MHz Maksimum Ram Kapasitesi 16 GB Sabit Disk Kapasitesi 1TB 5400RPM HDD Hızı 5400 RPM Nvidia GeForce GT840M ( 4 GB Harici ) Intel Core i5.

 

Ürünü bugün kurdum ve başlatıp ilk olarak Chrome yüklemeyi denedim ancak Chrome yüklenirken son 12 saniye kala vs. yükleme tekrar sıfırlanıyor ve baştan alınıyor. ( Chrome yüklenemedi )

Windows 10 güncelleştirmeleri mevcut olduğunu ve yükleyebileceğimi söyledi ancak %5 %6 %8 %9 gibi dilimlerde sürekli hata aldım. Error Code veriyordu.

Bilgisayarımın içinde herhangi bir özel dosya resim müzik vb. olmadığı için fabrika ayarlarına dönderdim ama yine sonuç aynı. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa eğer tekrar iade edeceğim aldığım firmaya. 14 gün iade sürem var ve bugün ilk günü gitti.

akincihan akincihan (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba

    Öncelikle notebookunuz gerçekten güçlü ve donanımlı.Güzel bir notebook seçmişsiniz.

    Bilgisayarınızı sanırım Windows 8.1'den Windows 10 a yükselttiniz.Yükseltme sonucunda genelde problemli bir Windows meydana geliyor.

    Fabrika ayarlarına geri dönüş yaptınız ancak tam silme işlemi gerçekleştirmemiş olabilirsiniz.Aşağıdaki konuda anlatılanları uygulayarak Windows 10 Sıfırlama işlemini gerçekleştirin.Bu sıfırlama işlemi sonucunda harddiskiniz tamamen temizleneceğinden Temiz kurulum(format) ile eşdeğer olacaktır.

    Windows 10 Nasıl Sıfırlanır? tıklayınız

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol