leptop ekrani acilmiyor

0

Merhaba arkadasimin  hp g62 laptopunda goruntu alamiyorrum fan calisiyor ama ekran hic acilmiyor hdd den hic ses gelmiyor yani sanki sadece fan calisiyor ram larin yerlerini degistirdim olmado fisini cektim bagli olan herseyi soktum zaten bataryasiz kulaniyormus 15 saniye falan power tusunu basili tutum o yontemlede olmadi hdd soktum yine hicbi belirti yok yardimici olursaniz cok sevinirim.

kullanici731402 kullanici731402 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bu problemle ilgili defalarca konu açıldı. Site içi arama motorunda aratılırsa örnekleri görülür. Fakat hiç biri için somut bir çözüm ortaya çıkmamış. Çünkü farklı sebepleri olabilir ve büyük ihtimalle donanım ile ilgili bir problemdir.

    Sonuç olarak problemine bu site içerisinde çözüm bulabilmek oldukça zayıf bir ihtimaldir ve maalesef esas başvurulacak yer bir teknik servis gibi görünmektedir.

    Geçmiş olsun, kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu tür donanım sorunlarına, özellikle laptoplar için soru- cevap şeklinde çözüm bulmak maalesef çok zor.  Bütünleşik yapıları sebebi ile parçaları test etme olanağınız zaten yok. En fazla ram ile ilgili işlem yapabilirsiniz ki sorun Ram kaynaklı gibi durmuyor.

      Anlatıklarınıza bakılırsa bir donanım sorunu var. Bu anakart veya işlemci kaynaklı olabilir. Bu sebepten sizin laptop için özellikle teknik servis şart gibi görünüyor.

      hakan hakan (15394)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        cokk tesekurler cevap verdiginiz icin bide leptopu aldigimda fani pislikten tikanmisti donmuyordu yani temizleyince duzelir diye dusundum. Itina ile temizledim fan calisti ama yine sonuc vermedi arkadas cok isiniyor diyodu islemci ve ya anakart yanmismidir acaba onu bilsem hic urasmicam tskler.

        kullanici731402 kullanici731402 (1)
        9 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol