Leptop Tamirini Nerde Yaptırmalıyım ?

0

Arkadaşlar leptop samsung. Bilgisayar ısınınca kapanıyordu ve eskisine göre çok hızlı ısınıyordu ardından kapanıyordu. Şimdi ise fandan sesler geliyor ve çalıştığını sanmıyorum ne dışarı hava veriyor nede ses var. 5 dk sonra kapanıyor açıldıktan sonra. Bilgisayar tamircisine gittim temizlikten olabilir dedi ve temizliğe 50 tl istedi fiyat nasıl sizce ?

 Samsung teknik servisine versem mi diye düşünüyorum fiyat ne kadar olur sizce ? Arasında fazla fark var mıdır?

Teşekkürler.

omercanbulut omercanbulut (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Aslında Samsung yetkili servisinde böyle bir hizmet var mıdır bilmiyorum ama 444 77 11 numarayı arayarak Samsung Müşteri Hizmetleri ile görüşüp fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Eğer fiyat size makul gelirse veya arada fark olmazsa Samsung yetkili servisine gitmeniz bence daha iyi olacaktır.Diğer türlü bir bilgisayarcıya gittiğinizde notebookunuzun içi açıldığı için güven problemi yaşayabilirsiniz.Eğer böyle bir düşünceniz varsa da tanıdık ve güvenilir bir tamirciye gitmenizde fayda var.

    Fiyat konusunda bir bilgim yok daha önce böyle bir hizmet almadım.Eğer sadece temizlik işlemi yapılacaksa çok tutacağını sanmıyorum.50 TL fiyat bence biraz fazla gibi pazarlık filan yaparsınız belki :)

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol