Listenvid.com Güvenilir Bir Site Midir.?

0

İnternette bolca araştırma yapmama rağmen pek bilgi bulamadığım, youtube mp3 çeviri amaçlı kullandığım bu sitenin güvenlik seviyesi nedir acaba ? Bu site bütün öneri amaçlı yazılmış makalelerde 1. sırada yer alıyor ancak dediğim gibi internette pek bilgi edinemedim. Ve ayrıca Mp3'lere de virüs gömülebiliyor olması mp3 indirmelerimde fazla dikkatli olmaya itiyor beni.

Dipnot : Neden spotify tarzı program kullanmadığım konusuna da değineyim; 1 gün boyunca 4 bin adet şarkı barındıran listemi spotify'da tek tek listelemek amaçlı uğraştım ancak listemdeki büyük bir çoğunluk spotify'da bulunmuyor yani en sağlıklısı kendi arşivimi oluşturmak ve bağımlı kalmamak bir nevi.

mim123 mim123 (3)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Birkaç tane müzik indirmiştim, MalwareBytes, Windows Defender, Kaspersky ile tarattım herhangi bir kötü amaçlı yazılıma rastlamadım. Mp3 indirirken dikkatli olmak gerekir, karşınıza çıkan reklamlara/POP-UP'lara karşı önlem alırsanız Herhangi bir virüs çıkacağını sanmıyorum.

    Demin dönüştürdüğüm müziği virustotal'de tarattım herhangi bir virüse rastlamadım. Yukarıda belirttiğim gibi, açılır pencerelere, reklamlaras, pop-up'lara karaş ıdikkatli olmanız gerekiyor, benim görüşüm mp3'te virüs olmadığı yönünde çünkü mp3 o an oluşturuluyor sizin dikkat etmeniz gerekenleri söyledim.

     

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Öncelikle çok teşekkür ederim, ilgili biçimde cevapladığınız için. Bende sizin gibi bulaşmayacağını düşünüyorum ancak müziği dinlerken görünen album bilgisi, kapağı vs. bunların bulunduğu kısım içerisine gömme ihtimalleri.. Fazla dikkatli kullanıcı olunca sanırım takıntıya doğru gidiyor :)) Virüstotal ile virüsjotti ile tarattım bende temiz çıktı ancak bu seferde o siteler gerekli sekilde tarıyor mu sorgusu çıkıyor :D Pop-up tarzı şeyler yettiğince engelli bende, tek şüphem konuda bahsettiğimdi, sanırım sorun yok. Tekrar teşekkür ediyorum. mim123 4 yıl önce
    • Rica ederim, zaten bulaşan virüsleri temizlemek kolay ancak Internet Security kullanmanızda yarar var. hydra 4 yıl önce

    0

    https://mp3pro.xyz/ sitesini öneririm çok sade ve ses kalitesi seçenekleri mevcut reklam da yok ayrıca

    demir29 demir29 (6)
    4 yıl önce cevaplandı

    • xyz sitelerinin güvenilirliği düşüktür. hydra 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol