LoL (League Of Legends) Kurulum'Da lisans anlaşmasını kabul etsek bir şey olurmu?

0

Merhaba;

LoL kurulumdaki lisans anlaşmasını kabul etsek birşey olurmu? Biraz tedirgin oldum da :/ Bu arada başlık çok uzun olmuş kusura bakmayın :) :) cevap veren olacakmı? Arkadaşla LoL oynayacağız da :)

 

toprak34 toprak34 (2026)
6 yıl önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

Kabul etmezsen bir şey olmaz. Oyun olmaz, oynanmaz (yüklemesi ve/veya oynaması olmaz). Oyunu bilmiyorum ama lisans anlaşmaları bu şekildedir, ya kabul edersin ve lisansı/yükleme iznini alırsın yada kabul etmez ve o oyundan veya programdan vazgeçersin.

Ama kabul edersen bir şey olur, o da oyuna sahip olma ve oynayabilme imkanıdır, hakkıdır. Onun dışında bir şey olmaz, merak etme.

Lisans sartlari, ticari amaçlarla kullanmama, çoğaltıp dağıtmama, orjinalinde değişiklik yapmama, sistemde meydana gelebilecek problemlerde oyun/program yapımcısını sorumlu tutmama vb. şeyler olur. Sen eğer Türkçe ise lisans anlaşması, yine oku ama okumadanda kabul etsen hic bir problem olmaz, korkmana gerek yok (Ayrıca hukuki bir mesuliyeti dahi olsa sana işlemez o, hiç korkma).

 

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce cevaplandı

  • @temmuz teşekkürler :) toprak34 6 yıl önce
  • İyi oyunlar :) @toprak34 temmuz 6 yıl önce
  • @temmuz oyunun güncellemesini yüklerken birden internet hızı 41867 KBps ye çıktı sonra birden düştü :) Bu arada Teşekkürler :) toprak34 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol