M3U8 dosyası nedir, nasıl açılır? M3U8 - Mp3 dönüştürme nasıl yapılır?

0

M3U8 uzantısı nedir? M3U8 uzantılı dosyalar nasıl açılır? M3U8 uzantılı dosyaları açmak için hangi program gerekir? M3U8 - Mp3 dönüştürme nasıl yapılır?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    M3U8 uzantısı bir çalma listesi uzantısıdır.  M3U8 dosyası genelde bir grup ses dosyasına dair bilgiler içerir. M3U8 dosyası aslında UTF-8 ile kodlanmış bir metin dosyasıdır.  Yani içeriğini görmek için Notepad (Not defteri) gibi uygulamalar yeterli olur.

    M3U8 uzantılı bir dosya ses dosyalarıa ait URL bilgisi veya yerel dosya yolu içerebilir. M3U8 dosyası tek başına ses dosyası içermez. 

    M3U8 dosyası VLC player gibi medya oynatıcıları ile açılabilir. M3U8 dosyası tek başına ses, müzik içeren bir dosya değildir. Sadece ses, müzik dosyalarına dair bilgiler içerir. Bu ses dosyalarının yolları erişilebilir durumdaysa VLC player çalma listesini oynatacaktır.

    Yine Apple Itunes uygulaması da MAC ya da PC ortamında M3U8 uzantıslı dosyaları açabilir.

    Windows Media Player başka bir M3U8 açmaya yarayan programdır.

    M3U8 dosyası mp3 dosyasına nasıl çevrilir?

    M3U8 uzantısı ile anlaşılması gereken şey şudur: M3U8 bir ses dosyası değildir. Dolayısı ile bu dosyayı mp3'e çevirmek mümkün değildir. M3U8 dosyası basit bir metin dosyasıdır.

    M3U8 dosyası mp4 dosyasına nasıl çevrilir?

    M3U8 uzantısı ile anlaşılması gereken şey şudur: M3U8 bir ses dosyası değildir. Dolayısı ile bu dosyayı mp4'e çevirmek mümkün değildir. M3U8 dosyası basit bir metin dosyasıdır ve mp4'e çevrilemez.

    hakan hakan (15394)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol