Maalesef Cortona şu an Türkçe dilinde kullanılamıyor

0

Sizin videolarınızı izledim windows 10 2004 sürümünü yükledim. Arama bölümüne bir simge geldi. Tıkladığımda Maalesef Cortona şu an Türkçe dilinde kullanılamıyor diyor. Nedir bu?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    'Cortana' Microsoftun kullanıcılar için sunduğu sanal asisitandır - tıpkı Siri gibi ve malesef șimdilik Türkce desteklemiyor. Isterseniz Cortanayı devre dıșı bıraka bilirsiniz veya, Ingilizce biliyorsanız sistem dilini Ingilizce yaparak Cortanayı kullana bilirsiniz. 

    genius genius (190)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Cortona şu anda Türkçe dil desteği bulunmamaktadır fakat ilerleyen güncellemelerde belki Türkçe dil desteği eklene bilir zaten Cortona uygulamasına Microsoft store üzerinden artık güncelleme gelecek diye bir söylenti vardı ve doğru bir söylenti 

      darkcrak darkcrak (5168)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Cortona şuanda Türkçe dilini desteklemiyor. Windows 10 2004 güncellemesinden sonra görev çubuğuna simgesi geliyor ve tıkladığında  Maalesef Cortona şu an Türkçe dilinde kullanılamıyor uyarısı veriyor.

        Cortona Microsoft'un sesli yardımcısı. Android telefonlardaki hani sesli şunu ara dediğinde arayan yazılım gibi bir yazılım.

        murat murat (12492)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol